Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

Ναι στην ΕΕ λέει η Αγγλία για την Τουρκία

«Η Τουρκία είναι κύριος εταίρος για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και Ευρωπαϊκός εταίρος. Η προσχώρησή της στην ΕΕ είναι σημαντική και θα προσφέρει σημαντικά οφέλη και στην ίδια και στην ΕΕ», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ντέϊβιντ Μίλιμπαντ, από την Κωνσταντινούπολη.


Ο Ντ. Μίλιμπαντ, το απόγευμα έχει συνάντηση με τον αρμόδιο για θέματα ΕΕ Τούρκο υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τον υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Share on Facebook

ΤΑΣΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΓΓΛΕΖΑΡΕΣ, ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ.

ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ.....ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ....ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ή ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΑΡΕΣ?


Δεν υπάρχουν σχόλια: