Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2009

Κλείδωσε το Δημοκρατία της βόρειας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;


Από πληροφορίες που πήραμε τυχαία ,Mάλλον επετεύχθη αρχικά «ομοψυχία», και «κλείδωσε» η συμφωνία, την όποια ψάχνουν να βρουν τρόπο πως θα την σερβίρουν, για την περιβόητη ονομασία των Σκοπίων. Με γεωγραφικό προσδιορισμό και ένα όνομα για μέσα – έξω (έτσι θα δικαιολογήσουν εντός, την «βλακεία» τους). Αυτό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ίσως υπάρχουν τις επόμενες μέρες κάποιες διαρροές για να βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις. Ας ανατρέξουμε λίγο για το πώς φτάσαμε ως εδώ.

Η παραποίηση της Ιστορίας της Μακεδονίας συνίσταται στους ακόλουθους αναληθείς ισχυρισμούς.
Ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες αλλά αποτελούν χωριστή εθνότητα.
Ότι η γλώσσα τους δεν είναι η Ελληνική γλώσσα, αλλά το ομιλούμενο στην περιοχή Σκοπίων γλωσσικό ιδίωμα, δηλαδή ένα μίγμα βουλγαρικών, τουρκικών, ελληνικών, αλβανικών και σλαβικών λέξεων.
Ότι ή Μακεδονία εκτείνεται πολύ βορειότερα από τα όρια της ιστορικής Μακεδονίας. Με τον τρόπο αυτό εμφανίζεται να περιλαμβάνει καθαρά σλαβικές περιοχές πού ποτέ δεν είχαν σχέση με τη Μακεδονία αλλά κατά την αρχαιότητα ήσαν τμήμα της Δαρδανίας.
Ότι ούτε οι Αρχαίοι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, αλλά φύλα συγγενικά προς τους Θράκες και τους Ιλλυριούς.
Ότι όταν κατέβηκαν οι Σλάβοι στα Βαλκάνια και στη Μακεδονία (6ο-7ο αιώνα μ.Χ.) ενώθηκαν με τους «μη Έλληνες» αρχαίους Μακεδόνες και δημιούργησαν ένα νέο λαό τους Σλάβους Μακεδόνες.
Ότι απόγονοι των Σλάβων-Μακεδόνων του Μεσαίωνα είναι οι σημερινοί «Μακεδόνες των Σκοπίων».
Ότι στη Βουλγαρία ή τη «Μακεδονία του Πιρίν» - και στην Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, υπάρχουν κάτοικοι που ανήκουν στη «Μακεδονική εθνότητα» και ότι αποτελούν μειονότητες και καταπιέζονται και ότι τα δικαιώματα τους πρέπει να αναγνωρισθούν.
Ότι καθετί που αναφέρεται ως «μακεδονικό» - ήθη και έθιμα, ιστορία, μνημεία, πολιτισμός κλπ - δεν είναι κατά συνέπεια ελληνικό, αλλά δημιούργημα των «Μακεδόνων» τύπου Σκοπίων. Οι θέσεις αυτές διακηρύσσονται από τους Γιουγκοσλάβους συνεχώς και διακηρύχθηκαν και πάλι πρόσφατα σε δύο Συνέδρια στη Γιουγκοσλαβία.

Μερικά από όσα προηγήθηκαν της συμφωνίας;

1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.

2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).

3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.

4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.

5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.

7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.

8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα Εξάρχεια.

9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμιση χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

Γιατί γίνονται όλα αυτά;

Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.

1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.

2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάση θυσία.

3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.

4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

5. Έρχεται ο Γιωργάκης τώρα, που διορίστηκε πρωθυπουργός, να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα, όπως ετοιμάζεται να κλείσει και άλλα, αφού προηγουμένως για να τον ξαλαφρώσει ο Κωστάκης συμφώνησε στην παραχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου στους νατοϊκούς, με τα επακόλουθα που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, και την κυριαρχία των τούρκων «μέσω» του ΝΑΤΟ στο αιγαίο.

posted by http://ixnos1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: