Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2009

"Απίστευτο και όμως αληθινό..." ΚΟΥΒΕΛΟΣ & ΝΤΟΡΑ"Ο Ηλίας Χρυσικός κατήγγειλε ότι άγνωστοι μπήκαν στην ιστοσελίδα που διατηρεί για το ραδιοσταθμό του στην Κατερίνη και αφαίρεσαν ένα κομμάτι από μία συνέντευξη που είχε δημοσιεύσει!
Πρόκειται για απόσπασμα στο οποίο ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής καταγγέλλει επίσημα και επώνυμα ότι ο σύζυγος της Ντόρας Ισίδωρος Κούβελος είναι μέλος του ΔΣ τουρκικής... Τράπεζας!
"Το έχω καταγγείλει επίσημα και επώνυμα και απάντηση δεν έχω πάρει" λέει στο απόσπασμα αυτό ο γνωστός καθηγητής.
Ο ίδιος, στη συνέντευξη του εκτιμά πως εάν αυτή η καταγγελία δεν ευσταθούσε θα έπρεπε ο κ. Κούβελος ή η συνεργάτες του να την απαντήσεις αμέσως και καθέτως.

Η συνέντευξη δόθηκε στον ραδιοσταθμό του κ. Ηλία Χρυσικού "Ενημέρωση 922" της Κατερίνης. Η συνέντευξη ακούσθηκε κανονικά. Στη συνέχεια το απομαγνητοφωνημένο κείμενό της αλλά και το ηχητικό αρχείο της "ανέβηκε" στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού.
Ξαφνικά όμως, γύρω στις 12 το μεσημέρι, από την ιστοσελίδα εξαφανίστηκε το συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης, που αφορούσε τον κ. Κούβελο και όχι ολόκληρη. O Ηλίας Χρυσικός προσπαθεί να το ξανα "ανεβάσει" στο ίντερνετ. "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: