Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

«Παραχωρούν» την ΘΡΑΚΗ αθόρυβα στους ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣΓνωστό το θέμα, σε όσους ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν γι αυτό. Προσφάτως, το ζήτημα του παρόντος και του μέλλοντος της Θράκης έχει αρχίσει να αναζωπυρώνεται και να εμφανίζει την πραγματικά σκληρή μορφή του. Η φράση που ταιριάζει και που μπορεί να αποδώσει πλήρως την σημερινή Θράκη είναι μία: Πλήρης εγκατάλειψη.
Οι νεολογιστικές τακτικές και πρακτικές, όμως, δημιουργούν έντονα σύγχρονα προβλήματα στην περιοχή, η οποία δείχνει να παραδίδεται εντέχνως ή βλακωδώς σε ένα μέλλον εκτός των γεωγραφικών συνόρων της Ελλάδας. Και όλα βαίνουν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Άγκυρας, που επιθυμεί να επιβάλει μία ιδιόμορφη κατάσταση στην Ελληνική Θράκη και τελικά να τη οδηγήσει σε μία τυπική –ή άτυπη- συνδιοίκηση με την Αθήνα… Από την στιγμή που θα επιτευχθεί η συνδιοίκηση, τότε είναι πολύ κοντά οι επόμενες κινήσεις… Ποιες θα είναι αυτές; Αρκεί κανείς να ενημερωθεί για το Κόσοβο και το για το ποιες ήταν οι εξελίξεις –βήμα προς βήμα- που οδήγησαν στην σημερινή ανεξαρτησία του…

Ιδιοκτησιακό καθεστώς

Αγορές οικοπέδων και καταστημάτων σε τιμές υπερδιπλάσιες από τις φυσιολογικές. Με χρήματα του Τουρκικού Προξενείου (παλαιότερα) και με χρήματα της Τουρκικής Τράπεζας Ziraat του βαθέως κράτους της Τουρκίας και των μυστικών υπηρεσιών της γίνονται συνεχείς αγορές, χωρίς προσχήματα και με «υποθήκες» της γης στο τουρκικό δημόσιο!!! Πόσο κοντά αλήθεια βρίσκεται το ξεπούλημα της Θράκης; Πόσο εκτιμάται αυτή η ακριτική γη για την Αθήνα;

Την ίδια στιγμή που η μεταβίβαση των τίτλων της Θρακικής γης περνά αργά αλλά σταθερά στα χέρια είτε του ….


Τουρκικού Προξενείου είτε της Ziraat Bank, είναι αδύνατον για τους χριστιανούς κατοίκους (που δεν είναι εύποροι αλλά είναι αποφασισμένοι να ζήσουν στην εσχατιά της Ελλάδας) να αγοράσουν γη. Οι ελληνικές τράπεζες δεν χρηματοδοτούν τους χριατιανούς... Το Ελληνικό κράτος δεν στηρίζει την θέλησή τους να παραμείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν. Καμία πρόνοια για στήριξη εκείνων των κατοίκων (χριστιανών αλλά και μουσουλμάνων) που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες πολίτες και αγωνίζονται μέσα σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον για να κρατήσουν την Ελληνική Θράκη μέσα στα πλαίσια της Ελληνικής Επικράτειας. Η κρατική αδιαφορία τους διώχνει "με το γάντι", εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την δυναμική της Άγκυρας στην περιοχή.

Η συνθήκη της Λωζάνης

Αναφέρεται σε θρησκευτικές μουσουλμανικές μειονότητες. Παρά τις αισχρές προσπάθειες των εγκάθετων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής να πείσουν πως η συνθήκη της Λωζάνης έχει μεταφρασθεί λάθος, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει μία διεθνή συνθήκη. Η τραγικότητα είναι πως σε πολύ λίγα χρόνια ίσως η Ελλάδα να αποφεύγει την ισχύ της Συνθήκης της Λωζάνης…! Κι αυτό επειδή οι εξαγορές της Θρακικής γης καθώς και η ενδοτικότητα και υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων δεν σταματάνε ούτε στις φωνές των κατοίκων που ζητούν να αντιμετωπίζονται ως Έλληνες και όχι ως πολίτες κάποιας άλλης χώρας…!
Το διαχρονικό έγκλημα των ελληνικών κομμάτων
Για να κερδίσουν ψήφους αποδέχονται να προβάλουν τα υποχείρια του τουρκικού προξενείου και να δίνουν την ευκαιρία σε πρακτορίσκους να διαφημίζουν την «πραμάτεια» της τουρκικής προπαγάνδας που αποσκοπεί σε απόσχιση της Θράκης και την μεταμόρφωσή της σε «ανεξάρτητη δημοκρατία», για να καταλήξει στη συνέχεια (κατ’ απαίτηση των κατοίκων της, αφού επιμελώς εποικισθεί) στην αγκαλιά της Τουρκίας…
Και αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι «ηγέτες» που έστησε το τουρκικό προξενείο λένε «κατάρα στον τούρκο που ψηφίζει χριστιανό» και «τούρκος ψηφίζει τούρκο»!!! Έτσι ισχύει η δύναμη της «καρέκλας» και αφού εξασφαλισθεί πως δεν θα ταραχθεί το τουρκικό προξενείο, στον υπολειπόμενο μηδενικό χώρο μπορεί να αναπτυχθούν και δράσεις εθνικής πολιτικής…
Η "τιμή" της Θράκης, μετριέται πλέον σε ψήφους. Και αυτό είναι μία κοινή ομολογία, τόσο από τους χριστιανούς, όσο και από τους μουσουλμάνου κατοίκους της ακριτικής αυτής γωνιάς της Ελλάδας...

Τα φερέφωνα και οι πρακτορίσκοι

Ο πολυεθνικός δημοσιογράφος Ντεντέ, καθώς και γραφικά ανθρωπάκια όπως ο ψευτομουφτής Αμέτ Μέτε, συνεπικουρούμενοι από τους εκάστοτε βουλευτές, καθώς και από σειρά καλοπληρωμένων από την Άγκυρα «αρθρογράφων», προσπαθούν συνεχώς να πείσουν για τον τουρκισμό των ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης. Η παράνομη «άτυπη κυβέρνηση» που έχουν δημιουργήσει άνθρωποι της ΜΙΤ (Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών), η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Θράκης», με έδρα τον Εχίνο της Ξάνθης, με πλήθος υπόγειων παρεμβάσεων-πιέσεων, κυρίως μέσα από θρησκευτικά μηνύματα μίσους, εξαντλούν την καλή προαίρεση των κατοίκων της περιοχής και ωθούν συστηματικά μια συγκρουσιακή κατάσταση που θα προκαλέσει μόνο βλάβη στις ειρηνικές σχέσεις των κατοίκων (χριστιανών και μουσουλμάνων). Μάλιστα, όλοι αυτοί οι «ειδικοί» δεν διστάζουν να προκαλούν σε κοινωνική (και όχι μόνο) απομόνωση όλων εκείνων των μουσουλμάνων της Θράκης που επιθυμούν να διατηρούν καλές σχέσεις με χριστιανούς. Μέσα στα πλαίσια των φοβικών συνδρόμων που περίτεχνα επιβάλουν, προβάλουν και θέματα σχετικά με το μέλλον των νεαρών μουσουλμάνων που οι γονείς τους αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά τις σπουδές τους… Αυτοαποκαλούμενοι υπερασπιστές των «στοιχειωδών μειονοτικών δικαιωμάτων», πολλές φορές αποπειρώνται να εκθέσουν διεθνώς την Ελλάδα με πλαστά στοιχεία, αποσκοπώντας ουσιαστικά στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας αλλά και την δημιουργία εθνοτικών βάσεων που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον, εις βάρος της Ελλάδας, ως «αντικειμενικά κατατιθεμένα στοιχεία»!!!

Το θρησκευτικό στοιχείο

Το μεγάλο χαρτί της Τουρκίας στην Ελληνική Θράκη, είναι η θρησκεία και η στυγνή προπαγάνδα που επιβάλλεται μέσα από αυτήν. Η θρησκεία που γίνεται όπλο για να πιεστούν οι αγνοί Έλληνες μουσουλμάνοι προκειμένου να πλησιάσουν την «μητέρα πατρίδα» Τουρκία.
Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως σχεδόν όλοι οι ιμάμηδες της Θράκης έχουν ολοκληρώσει τις θρησκευτικές τους σπουδές στην Τουρκία και όχι σε χώρες όπως η Συρία, η Αίγυπτος ή η Σαουδική Αραβία, χώρες δηλαδή που μπορούν να προσφέρουν πραγματικά ανώτερες ισλαμικές σπουδές. Το αξιοπερίεργο γεγονός, όμως, αυτόματα παύει να χάνει το μυστήριό του από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν τις δραστηριότητες της ΜΙΤ στα τουρκικά πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στις θρησκευτικές σχολές, όπου ψάχνει να χειραγωγήσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εκπαιδεύσει και θα στείλει στην Θράκη για να εργαστούν για τις μυστικές υπηρεσίες της Άγκυρας και αποκλειστικά για την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων και σχεδίων.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και με περίσσιο θράσος το Τουρκικό Προξενείο προχώρησε και πραγματοποίησε τους ψευτομουφτήδες, τους εκλεγμένους μουφτήδες της Θράκης, τη στιγμή μάλιστα που εκλεγμένοι μουφτήδες δεν υπάρχουν ούτε στην ίδια την Τουρκία. Όμως, μόνο με αυτόν τον τρόπο (και υπό την ανοχή βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων) μπορούσαν να μετρήσουν τις (ανύπαρκτες) αντιστάσεις και να προκαλέσουν σειρά ζητημάτων παραβλέποντας τους ιερούς κανόνες και επιβάλλοντας στην περιοχή τα τουρκικά συμφέροντα.
Η Σαρία πηγή χρηματοδότησης και εκμετάλλευσης
Η Σαρία, ο θρησκευτικός νόμος που δεν έχει εφαρμογή ούτε στην Τουρκία, εφαρμόζεται στην Ελληνική Θράκη. Ο νόμος που καταργεί ανθρώπινα δικαιώματα, που εξευτελίζει την ύπαρξη της γυναίκας και που παραδίδει δικαστικά δικαιώματα στους μουφτήδες, παρακάμπτοντας την ελληνική δικαιοσύνη!!! Έτσι, για παράδειγμα, ένας πατέρας δεν μπορεί να κληρονομηθεί από τις κόρες του, παρά μόνον από τον γιό του. Και σε περίπτωση που δεν υπάρχει γιός, τότε η κληρονομιά της ακίνητης και κινητής περιουσίας μεταβιβάζεται στον αδελφό ή στον πρωτότοκό του.

http://agiosgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: