Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

Καταγγελία της UEFA για ελληνικές σημαίες σε αγώνα της ΑΠΟΕΛ




ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΕΛ

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαιρου έκανε καταγγελία προς την ΑΠΟΕΛ για τις ελληνικές σημαίες που ύψωσαν οι φίλαθλοί τους στο παιχνίδι με την Πόρτο. Η ΑΠΟΕΛ απαντά :

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι...

έχει παραλάβει αργά χθες (9/11) το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση ελληνικών σημαιών από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη δυτική και στην ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεσή μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε, επίσης, να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαιών αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του σωματείου μας».


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: