Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2009

To σκέφτεται να γυρίσει στην πολιτική ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Σχόλιο από capttassos.blogspot.com

Διαβάζωντας το κάτωθι, και αφού πλέον το έχουν καταλάβει και οι πέτρες ότι ο ΓΚΟΡΜΠΙ είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικάνικης πολιτικής (ουπς συγνώμη του Σιωνιστικού Λόμπυ) , καταλαβαίνω ότι τα καλόπαιδα έχουν πρόβλημα με τον Πούτιν και τον Μεντβέτεφ και θέλουν να ξαναφέρουν στα πράγματα τον δικόν τους. Μην ξεχνάμε ότι ο ΓΚΟΡΜΠΙ με αυτό το αθώο προσωπείο, είχε ξεπουλήσει τα πάντα στους Δυτικούς που ήταν όχημα των Σιωνιστών. Μην ξεχνάμε ότι η Δύση έχει εκνευριστεί ταμάλα με τον Πούτιν, μιας και κρέμονται άμεσα από τις διαθέσεις της ανεξάρτητης Ρωσίας για να τους προμηθεύσει με ενεργειακό υλικό που λέγεται ΑΕΡΙΟ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Μην ξεχνάμε τον πόλεμο των αγωγών.......

Μήπως παιδιά κάπου εδώ κολάει και η Ελλάδα?.........αν βγει από την μέση η Ρωσία, και γίνει όχημα της Δύσης, μήπως τότε οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί θα έχουν το πάνω χέρι στο Μακεδονικό και στα θέματα του Αιγαίου?.....Μήπως πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιταχθούμε σε τυχόν επαιρχόμενο Οθωμανικό Δίκαιο.........?

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Αναδιάρθρωση της οικονομίας, εξασφάλιση των πολιτικών ελευθεριών και δυστυχώς περικοπή των δημόσιων δαπανών ζητάει από το Κρεμλίνο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. «Αυτά που λέω με παρακινούν να δημιουργήσω μία πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να αντισταθεί, να εγείρει ερωτήσεις»......ανέφερε ο τελευταίος σοβιετικός ηγέτης.

«ακόμη και ανάμεσα σε αυτούς που κάθονται εδώ σήμερα, είμαι σίγουρος ότι ούτε το 10% δεν θα συμφωνήσουν ότι υπάρχει ανάγκη δράσης» δήλωσε ο Γκορμπατσόφ

Ο Μ.Γκορμπατσόφ υποστήριξε ότι η υπερβολική εξάρτηση της ρωσικής οικονομίας από την ενέργεια και η διαφθορά επιδείνωσαν τις επιπτώσεις της κρίσης στη χώρα, ενώ επέκρινε και τον «πατερναλιστικό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, της ρωσικής πολιτικής.

Το 2007 ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης εξελέγη επικεφαλής της Ένωσης Κοινωνικών Δημοκρατών, με στόχο να διεκδικήσει το Κρεμλίνο, αλλά πέρασε απαρατήρητος.

Share on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: