Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2009

ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!!!!

Αγαπητοί φίλοι.......Τάσος από Γλυφάδα

Το εμβόλιο της νέας γρύπης δεν το εμπιστεύομαι και γενικά δεν εμπιστεύομαι ΤΥΦΛΑ τα φάρμακα, ειδικά τα τελυταία χρόνια απλά γιατί τα φάρμακα πλέον φτιάχνονται με χημικές ουσίες.

Έχω λόγο εργασίας, αρκετή τριβή με φάρμακα, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και καθημερινά μιλώ με προμηθευτές φαρμάκων.

Να σας θυμίσω ανθρώπους που πήγαν να πεθάνουν από φάρμακα, η γυναίκα μου από αντιβίωση (καινούρια αντιβίωση στην πιάτσα) πήγε να πεθάνει από πνευμονικό σοκ, ενώ δεν έχει πνευμονικά προβλήματα.

Η Γαλλία έχει καταθέσει μήνυση σε μεγάλη εταιρία φαρμάκων και καλλυντικών για το θέμα του εμβολίου, έχει γραφτεί στις εφημερίδες (ελληνικές και ξένες) και δεν είναι μούσι. Βρέθηκαν απόρρητα γράμματα ότι πρέπει να δημιουργούν ιώσεις για να δημιουργούν τα αντίδοτα.

Συμφωνώ παιδιά ότι ο καθένας λέει ότι θέλει..............διαφωνείται όμως ότι η κατάσταση βρωμάει πολύ?.......διαφωνείται ότι μία από τις λύσεις σωτηρίας του πλανήτη είναι η μείωση του πληθυσμού? Έχει υποθεί σε παγκόσμια forums. Δηλαδή μόνο αυτός ο υιός είναι το πρόβλημα? Με το νερό που πίνουμε στην ΑΤΤΙΚΗ τι γίνεται? Για να μην με πείτε υπερβολικό, διαβάστε του ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ τις έρευνες!!!!!

Προτείνω οι 300οι της βουλής να κάνουν το εμβόλιο, να περιμένουμε 50 ημέρες, και αν δεν υπάρξουν παρενέργειες να κάνουμε κι εμείς. Για κάντε ένα γκάλοπ στους 300ους να δούμε τι θα πούνε?

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: