Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2009

Απάντηση σε Δημοσίευμα: Ο Σηφουνάκης υβρίζει και νεκρούς

Απάντηση σε Δημοσίευμα: Ο Σηφουνάκης υβρίζει και νεκρούς

Εν συνεχεία της κάτωθη αναρτήσεως και όσον αφορά τον Σηφουνάκη (το κύριος φεύγει-δεν του αξίζει) να θυμάται ότι είναι Δημόσιος Λειτουργός και όχι Δημόσιος Κατήγορος και Δημόσιος Συκοφάντης.

Ο Ελληνικός Λαός (και μαζί δεν ξέρω πόσοι παράνομοι μετανάστες) εψήφισαν Κυβέρνηση και όχι μεσημεριανή εκπομπη για ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ.

Να καταλάβει ότι κάποιοα εκατομμύρια Ελλήνων είναι και επιθυμούν να είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, άρα οποιαδήποτε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα είναι προσωπική γνώμη του Σηφουνάκη, και την οποία βεβαίως και πρέπει να έχει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα ίσως μειοψηφικές απόψεις του να τις επιβάλλει στην πλειοψηφία του Ελληνικού πληθυσμού.

Ο Ελληνικός λαός κάποτε μίλησε για αυτό το θέμα και να μην το ξεχνάει.......αν θε΄λουν να εγείρουν ξανα το θέμα, τότε να κάνουν δημοψήφισμα επίσημο, και όχι στημμένα γκάλοπ από παπαγαλάκια.

Προσωπικά, ο υπογράφων μπορεί να μην πατάει στην εκκλησία, αλλά τουλάχιστον πιστεύει ότι πρώτον δεν θίγουμε νεκρούς, δεν θίγουμε έτσι βλακωδέστατα έναν πρώην θρησκευτικό ηγέτη, και βασικά θυμόμαστε πάντα ότι αυτό που μας κρατάει δεμένους ως έθνος είναι η θρησκεία. Αν καταστρέψουμε κι αυτό τότε θα γίνουμε έρμεα κάποιων που μας περιμένουν.

Ίσως ο Σηφουνάκης είναι υπέρμαχος της ιδεολογίας του Κίσινγκερ.

Επειδή ουδείς αλάνθαστος και ουδείς στο απυρόβλητο, θα ήθελα ωσ πολίτης από τον Σηφουνάκη, και αφού επιθυμεί να είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ως ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, να βγει και να κατακρίνει όχι μόνο τον Χριστόδουλο αλλά να βγει και να μιλήσει για το συνάφι του.....των πολιτικών.......αλλά με ονόματα.

Και επειδή ήδη κατέκρινε τον Χριστόδουλο, εως ότου διορθώσει το ατόπημά του, ή εως ότου μιλήσει για το συνάφι του που έχει καταστρέψει τελείως την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια, παραμένει όχι μόνο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ αλλά και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διατηρεί την θέση του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.

Σηφουνάκη, η έννοια της νομιμότητας, της αξιοπρέπειας, του ανδρισμού, του ανθρωπισμού, αλλά και της ακεραιότητας του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ απαιτούν ή να βγείς και να ζητήσεις συγνώμη ή να μιλήσεις για όλους και για όλα, αφού πάλι ξεκίνησες τον πετροπόλεμο με την εκκλησία.

Μετά τιμής
Τάσος Ι. Καμπάς
Αρχιπλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού.


"Ο κ.Σηφουνάκης είναι υπέρμαχος του να φύγει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία και είναι Υπουργός αυτού του κράτους.Σήμερα η εμπάθειά του καλώς ή κακώς για τον Βγενόπουλο τον έκανε να βάλει στο στόμα του τον ...
Μακαριστό Χριστόδουλο φωτογραφίζοντάς τον ως δημαγωγό που έβγαινε στα κανάλια σαν τον Βγενόπουλο.Αν ήταν να μιλήσουμε κύριε Σηφουνάκη για νεκρούς δημαγωγούς και λαοπλάνους σε αυτή τη χώρα μπορούμε να σας δώσουμε πολλά παραδείγματα και νεκρών και ζωντανών.Ντροπή σας!"

http://pyrgos-news.blogspot.com/2009/11/blog-post_746.html

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: