Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

Είσαι λαίμαργος με πατρίδα σου τα (άθλια) παιδικά σου χρόνια; Βρες άσυλο στα Σκόπια!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Νοεμβρίου 15, 2009

Θα παραθέσουμε την είδηση του φίλου Γιαννιώτη χωρίς όμως να υιοθετούμε τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι υπάρχουν άνθρωποι με ακόρεστες ορέξεις που πληρώνονται τάχιστα όταν μεταφέρεις την “τεχνογνωσία” σου στο δίπλα μαγαζί. Γιατί να περιμένεις και να αγωνίζεσαι για το εδώ μαγαζί ώστε να απολάβεις και εσύ μαζί με το σύνολο; Μπουρλότο και στους δίπλα! (όλα τα λεφτά η σκηνή που ο “δημοσιογράφος” διαβάζει το φασιστικό βιβλίο στην αγορά των Σκοπίων. Σα να λέμε είμαι στην υπαίθρια αγορά του Βερολίνου το 1937 και ξεφυλλίζω τον “Αγών” του!!

Ο ανθέλληνας δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης “αυτομόλισε” σε Σκοπιανό κανάλι (βίντεο)

Φίδι στον κόρφο του έκρυβε το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Αμαρουσίου ΑΝΤ1.
Ο “δημοσιογράφος” Γιώργος Παπαδάκης ο νεώτερος, και όχι ο γνωστός και παλαίμαχος Γιώργος μας με την …”φαρδιά χωρίστρα”, αυτομόλισε σε Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από το οποίο εκτοξεύει τα πυρά του κατά της μητέρας πατρίδας που τον γέννησε.
Την Ελλάδα.
Ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι η αυτομιλία είναι στρατιωτικός όρος και συμπεριλαμβάνεται στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα, καθόσον πρόκειται για οικειοθελή μετάβαση ή προσχώρηση ενός στρατιωτικού στο εχθρικό στρατόπεδο.
Η αυτομολία θεωρούνταν από την αρχαία εποχή ως εσχάτη προδοσία και τιμωρούνταν πάντα με την ποινή του θανάτου.
Κατ’ αντιστοιχίαν λοιπόν ο ανθέλληνας αυτός “δημοσιογράφος” Γιώργος Παπαδάκης που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, περνώντας στο εχθρικό δημοσιογραφικό συγκρότημα, διέπραξε το αδίκημα της “δημοσιογραφικής αυτομολίας” και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι μόνο μια λέξη: ΑΙΣΧΟΣ…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments from Σπύρος Χατζάρας :O πράκτορας Γιώργος Παπαδάκης, είναι παλιά ιστορία, και είχε αυτομολήσει από καιρό. Δυστυχώς,αυτό το κάθαρμα, είναι συγγενής του ήρωα Κωστή Παπαδάκη, του πρώτου νεκρού Έλληνα δημοσιογράφου στον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο, που έπεσε Νεστόριο στις 6 Νοεμβρίου 1940.Εργαζόταν εδώ και καιρό στα Σκόπια σε «διεθνή ΜΚΟ».Είχε κατέβει και σαν υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο. Μετέχει και στο Seemo τον «δημοσιογραφικό» βραχίωνα της «Παγκόσμιας διακυβέρνησης»,στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: