Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

Τί είναι πάλι αυτό το αίσχος με την ΟΥΕΦΑ; Εγκαλεί την κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ για... ελληνικές σημαίες στην κερκίδα!


Μπορεί να λες ότι τα έχεις δει όλα, ότι έχεις αντικρύσει την παράνοια, τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την κουτοπονηριά, την επιβολή, τα «παιχνίδια» των μεγάλων σε βάρος των μικρών. Πάντα όμως θα υπάρχει και κάτι… ακόμα για να σε κάνει να...

εκπλαγείς. Αυτήν τη φορά η έκπληξη είναι ανάμικτη και με άλλα συναισθήματα. Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να εγκαλέσει την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ γατί οι οπαδοί της ανάρτησαν την …. ελληνική σημαία στον αγώνα με την Πόρτο!!! Προσέξτε στον αγώνα με την Πόρτο και όχι, ας πούμε, με μία τουρκική ομάδα. Για την ιστορία, απαγορεύεται η ανάρτηση σημαιών, πανώ κλπ που έχουν πολιτική χροιά. Έλα όμως που η Ελληνική σημαία είναι εθνικό σύμβολο και όχι πολιτικό.

Τη «ζημιά» για τον ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έχει κάνει ένας ανεκδιήγητος Βέλγος παρατηρητής του αγώνα που... ακούει στο όνομα Φερνάρντ Μέεσε και ενοχλήθηκε όταν είδε να ξεδιπλώνεται μία ελληνική σημαία που είχε μέσα της την Κύπρο. Την έβγαλε μάλιστα και φωτογραφία και σημείωσε το γεγονός στην έκθεσή του, για να ακολουθήσει η κλήση σε απολογία της Κυπριακής ομάδας.

Ο ίδιος βέβαια δεν ξέρει να διαβάζει Ελληνικά, ούτε και μπορεί να μεταφράσει τα αρκτικόλεξα των ομάδων, όπου ΑΠΟΕΛ είναι τα αρχικά του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας. Τί ψάχνουμε να βρούμε τώρα θα πείτε… Και μία παρότρυνση προς τον μικρόνοο παρατηρητή του αγώνα και τους επίσης μικρόνοους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ: Κάντε ένα κλικ το κεφάλι σας και δείτε την τουρκική σημαία να κυματίζει στα οδοφράγματα.
newsblog

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: