Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2009

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΣΟΡΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και άλλα πολιτικών εγκλήματα

(ΣΗΜ.BLOG: Οι Μακεδόνες ανά την υφήλιο μίλησαν, όμως οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΥΠΕΞ εκμεταλλεύονται τη χαλαρότητα του καλοκαιριού για να ξεπουλήσουν τα πάντα ώστε να έχουν την υποστήριξη των εντύπων που εκπροσωπούν τους Αμερικανούς στην Ελλάδα. Οι φωτογραφίες είναι από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 12/7/09).

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την υφήλιο. σε συνεδρίαση του 10 Παγκοσμίου Συνεδρίου στο Λιτόχωρο Πιερίας που συνήλθε από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου του 2009 έχοντας υπ’ όψη τις τελευταίες εξελίξεις στο κρατίδιο της Π.Γ.Δ.Μ αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Έντονα διαφωνούμε με την πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης να δεχθεί σύνθετη ονομασία πριν καν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.
2. Η ονομασία Μακεδονία είναι αναμφίβολα ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η ιστορία της Μακεδονίας και, ειδικά η ονομασία της, δεν είναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ και ως πατρική κληρονομιά δεν δύναται να παραχωρηθούν σε τρίτους.
3. Προσμένουμε όπως η μόνιμη ονομασία της χώρας της Π.Γ.Δ.Μ θα εκφράζει την πολυεθνική της υπόσταση και θα επιτρέψει όλους του κατοίκους της να συνυπάρχουν ειρηνικά, επομένως στο όνομα πρέπει να υπάρχει εθνολογικός προσδιορισμός.
4. Ποτέ δεν θα δεχτούμε για τη χώρα της Π.Γ.Δ.Μ οποιαδήποτε ονομασία που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ή παράγωγά του και να μην αφήνει υπονοούμενα για τη γλώσσα και τους κατοίκους.
5. Ζητούμε όπως δοθούν σε άτομα Ελληνικής προελεύσεως κατοικούντων στις χώρες της Π.Γ.Δ.Μ και της Αλβανίας όλα τα ανθρώπινά τους δικαιώματα.
6. Είναι ιερό μας καθήκον να εξακολουθήσουμε τον αγώνα μας για τα δίκαια της Μακεδονίας. Το απαιτεί η Ιστορία.
7. Ζητούμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε ο Ελληνικός Λαός να έχει την τελευταία λέξη στο θέμα του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ.
Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής-Νίνα Γκατζούλη, Ύπατη Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής - Αμύντας Παπαθανασίου 11 Ιουλίου 2009 .ΤΕΛΟΣ-
.
Read more on this article...

12.7.09

Μαζί με τη visa για τις ΗΠΑ η κα Μπακογιάννη πέτυχε και δωρεάν "φιλοξενία" στο Γκουντάναμο για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ανεξαιρέτως!

Στις 3 Ιουλίου μία δήθεν αριστερή τρομοκρατική οργάνωση χτυπάει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ στόχο δηλαδή ένα fast-food της Mc Donald's. H αστυνομία υποπτεύεται τη ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ που θεωρεί ταυτόσημη οργάνωση με τον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ . Είχαμε γράψει ότι η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ είχε "ξεχάσει" να αναφέρει έστω και μία φορά τις ΗΠΑ στην δεκασέλιδη, γεμάτη μπούρδες, προκήρυξή της γεγονός που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Οι αναρχικοί κι οι τρομοκράτες "ξέχασαν" επίσης το συνέδριο της Bilderberg στην Αθήνα. Το να σπάσουν το τζάμι μίας τράπεζας που τζιράρει μερικά δις ευρώ κάθε μήνα μπορεί να φέρει την επανάσταση ενώ ο θάνατος ενός μεροκαματιάρη αστυνομικού είναι αυτό που θα σώσει τον πλανήτη μας.

Λόγω όμως της επικείμενης συμφωνίας παράδοσης των προσωπικών μας δεδομένων από την Ντόρα στην CIA οι Αμερικανο-χρηματοδοτούμενοι "αυθόρμητοι" κι "αριστεροί" επαναστάτες προχώρησαν σ'ενα "καθαρά" ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ χτύπημα (λέμε τώρα...) ώστε οι Έλληνες να ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ενοχές και να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ΟΡΟΥΣ που επιθυμούν οι ΗΠΑ. Καλοκαίρι έχουμε και ταξιδιωτικές οδηγίες δεν θέλουμε. Το δήθεν ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ χτύπημα ... θα μπορούσα να στοιχηματίσω ότι έκανε ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ την ιδιοκτήτρια εταιρία του κατεστραμμένου fast-food. H συγκεκριμένη αλυσίδα είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα των Goody's έφαγε τα μούτρα της και κάποια υποκαταστήματά της ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ μετά από χρόνια παθητικής λειτουργίας.(14 Εκατομμύρια ευρώ ήταν οι ζημιές της αλυσίδας Mc Donalds στην Ελλάδα μόνο το 2004) . Αν υπήρχε σωστός δημοσιογράφος στην πιάτσα θα μπορούσε να διερευνήσει με ΠΟΣΑ εκατομμύρια αποζημιώθηκε η McDonald's και ΠΟΙΑ ήταν η ασφαλιστική εταιρία (υποθέτω Ελληνική και κρατική ώστε να έχει τα κατάλληλα χρηματικά αποθέματα) επωμίσθηκε την εξόφληση αυτής της δολιοφθοράς. Με τη βούλα της αστυνομίας η δολιοφθορά βαφτίστηκε "τρομοκρατική" και άρα δεν θα χρειαζόταν να διερευνηθεί περεταίρω από τους εμπειρογνώμωνες "αετούς" της ασφαλιστικής εταιρίας για ενδεχόμενη προμελετημένη ενέργεια με σκοπό την εξαπάτησή της.

Στα πλαίσια της ευγνωμοσύνης που αισθάνεται η Ελληνίδα ΥΠΕΞ προς τις ΗΠΑ για την ακατάπαυστη προσπάθειά τους να ανατρέψουν την σημερινή κυβέρνηση του αντιπαθητικού φιλοΠουτινικού Καραμανλή, υπεγράφη συμφωνία ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ γενετικών και προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων πολιτών (DNA και πολλά άλλα) εφόσον θεωρούνται , απλά και μόνον, ύποπτοι τρομοκρατίας (!) , γεγονός για το οποίο σχεδόν πανηγυρίζει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και δεν βρίσκει ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! Την παράδοση ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ των προσωπικών μας δεδομένων στους ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ακολουθεί τροπολογία στην Ελληνική Βουλή βάσει της οποίας θα λαμβάνεται δείγμα DNA ακόμα και από τους πολίτες που είναι ένοχοι για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ (!), όπως η εξύβριση, αρκεί η ποινή φυλάκισης να ξεπερνάει τους 3 μήνες! Κι όλα αυτά ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Έτσι δίνεται οριστικό τέλος στις αντισυνταγματικές απαγωγές και τις μυστικές αερομεταφορές στο Γκουντάναμο. Πλέον οποιοσδήποτε Έλληνας ΘΕΩΡΗΘΕΙ απλά ΥΠΟΠΤΟΣ για τρομοκρατία και βρεθεί μία τρίχα του ή μία γόπα από το τσιγάρο του δίπλα σ'ενα γκαζάκι...θα μπορεί ΝΟΜΙΜΑ , ΧΩΡΙΣ χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία... , να ταξιδέψει δωρεάν και να βρεθεί ντυμένος με μία πορτοκαλί φόρμα και μία μπαταρία αυτοκινήτου συνδεμένη στα γεννητικά του όργανα στην Αμερικανική "χριστιανική κατασκήνωση" του Γκουντάναμο.

Για να θεωρήσει η κοινή γνώμη τις συγκεκριμένες συμφωνίες και τροπολογίες "απαραίτητες" για την εποχή που ζούμε ΚΑΠΟΙΟΙ ,δήθεν αριστεροί, φροντίζουν με ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ και ΣΥΣΤΗΜΑ να γεμίζουν την καθημερινότητά μας με ειδήσεις που αφορούν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. Για να "φυτέψουν" με το ζόρι στη συνείδησή μας ότι οι συγκεκριμένες ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ μέθοδοι ελέγχου των μαζών είναι απαραίτητες για τη δική μας ασφάλεια ...ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ δήθεν αριστεροί αναρχικοί εργάζονται ασταμάτητα εδώ και μήνες για τη δημιουργία κλίματος. Σκόρπιες αυτές οι ειδήσεις περνούν απαρατήρητες αλλά στη ψυχή των ανθρώπων χτίζουν με τον καιρό ένα στέρεο υπόβαθρο αποδοχής μέτρων που θα ζήλευαν και ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Παρακάτω είναι μία λίστα από ένα δήθεν αναρχικό site που καταδεικνύει την συστηματική προσφορά τους στην κοινωνία μας τους τελευταίους 6 μήνες μόνον.

100 και πλέον στόχοι (κυβερνητικοί, δημόσιοι, διπλωματικοί και άλλοι) έχουν χτυπηθεί.

Δεν πιστεύω να αμφιβάλλετε ότι η δράση των τάχαμου αναρχικών "βελτιώνει" την ποιότητα ζωής και μας "απελευθερώνει" ; Δεν πιστεύω να αμφιβάλλετε ότι πρόκειται για πραγματικά "αυθόρμητους" επαναστάτες; -ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: