Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2009

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που έχει δίκιο ο "Επαναστατικός αγώνας" στην προκήρυξη τουΝα είμαστε ειλικρινείς ή να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Όλα όσα λέει η προκήρυξη του "Επαναστατικού αγώνα" είναι ακριβή και αληθινά. Εκτός από την τελευταία σελίδα που ζητάει δράση και διαφωνούμε με τις επιθέσεις.

Όμως που έχει άδικο;

1). Το κράτος ευνόησε τις τράπεζες με 28δισ. ευρώ και αυτές δίνουν τόκο κάτω από 1% στον πολίτη ενώ ξεκινούν πλειστηριασμούς για λίγα χρέη!

2). Την ώρα που γίνονται απολύσεις και περικοπές μισθών από εταιρείες, οι ίδιοι όμιλοι έχουν...

μεγάλα κέρδη στο χρηματιστήριο και εκτινάσσουν τα οφέλη τους που μοιράζονται ανάμεσα στα διευθυντικά στελέχη και τους ιδιοκτήτες.

3). Την ώρα που χρεοκοπούν εταιρείες το Ελληνικό χρηματιστήριο έχει πάρει κούρσα ανόδου τους τελευταίους δύο μήνες που θυμίζει ημέρες '99

4). Η πυρκαγιές δεν είναι παρά η πολιτική του κράτους μας. Δεν προσλαμβάνει δασοπυροσβέστες και δεν αγοράζει εναέρια μέσα την ίδια ώρα ου αγοράζει εξοπλιστικά προγράμματα και ανταλλακτικά από τους Αμερικανούς με απευθείας ανάθεση.

5). Ο στόχος είναι να καεί η Ελλάδα για να ανοίξουν και άλλα βουνά και να γίνουν νέοι δρόμοι από τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και τους μεγαλοεργολάβους. Θέλουν να γίνουν επεκτάσεις και αυτό μπορεί να γίνει αν καούν τα δάση και γίνουν δρόμοι.

6). Σε αυτό συνέβαλε και ο υπουργός Γιώργος Σουφλιάς που δεν σταμάτησε να δίνει έργα σε
μεγάλες εταιρείες τις οποίες και διαφήμιζε.

7). Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει φοροεπιδρομή κανείς δεν ξέρει που πάνε τα χρήματα των ειδικών λογαριασμών των υπουργείων.

8). Ο κόσμος πληρώνει για την υγεία του σε ασφαλιστικές εταιρείες και έχει αφεθεί ανίσχυρος να αντιμετωπίσει τις ορέξεις των εταιρειών.

9). Το μεγάλο φαγοπότι γίνεται με τις ευχές των δύο μεγάλων κομμάτων(εμείς λέμε όλων) γιαυτό και γυρίζουμε την πλάτη σε όλο το πολιτικό σύστημα στις 4 Οκτωβρίου. Τους απαξιώνουμε. Δεν υπάρχουν. Έτσι και αλλιώς οι κατευθύνσεις έρχονται απ'έξω.

10).Πως γίνεται το ΙΚΑ, που είναι το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας , όπως και άλλα ταμεία να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής;

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: