Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

Η Βέρα Χαλκίδη πρόεδρος της Διεθνούς WISTA

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 07:00

Η WISTA Hellas, κατά τη διάρκεια του ετησίου συνεδρίου της WISTA International στο Λονδίνo που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του ΙΜΟ (Ιnternational Maritime Organization) ξεκίνησε την προβολή του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου που θα γίνει στην Ελλάδα μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Η Διεθνής Ένωση των Γυναικών πού απασχολούνται σε υπεύθυνες θέσεις σε όλους τους τομείς της Ναυτιλίας έχει ξεπεράσει τα 1.200 μέλη στις 26 χώρες που ήδη δραστηριοποιείται με αξιοσημείωτη δράση επαγγελματικού, επιμορφωτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου με προεξέχοντα τον γενικό γραμματέα του ΙΜΟ Ευθύμιο Μητρόπουλο συνετέλεσαν στην ξεχωριστή επιτυχία του συνεδρίου με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με την ευρύτερη αξιοποίηση του γυναικείου έμπειρου και καταξιωμένου δυναμικού σε διοικητικές θέσεις.

Αναμένεται ότι η πρόσφατη εκλογή της κας Βέρας Χαλκίδη, εμπορικής διευθύντριας της Athenian Sea Carriers, στην Προεδρία της Διεθνούς WISTA θα συντελέσει στη συγκέντρωση μεγάλης προσέλευσης συνέδρων στην Ελλάδα το 2010.

Στην κα Αννα-Μαρία Μονογιούδη πρόεδρο της WISTA Hellas που εκπροσώπησε τη χώρα μας συνοδευόμενη από δέκα μέλη, παραδόθηκε η σκυτάλη για την επόμενη διεθνή ετήσια συνάντηση στην Αθήνα. Το Λύκειο των Ελληνίδων του Λονδίνου πλαισίωσε την τελετή με την ευγενική του χορευτική προσφορά και έκλεισε τις εργασίες του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: