Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

"Θεωρίες συνωμοσίας..."


"Πριν από μερικά χρόνια είχαν ανοίξει τα αρχεία του Foreign Office κάποιας χρονιάς της δεκαετίας του 30. Εκεί λοιπόν και στο κεφάλαιο «Ελλάς» οι Άγγλοι έγραφαν «στην Ελλάδα μας ξέφυγε ο έλεγχος και αντί να βγει η επιθυμητή σε μας κυβέρνηση βγήκε η ανεπιθύμητη τάδε». Εξ άλλου έχω παρατηρήσει ότι ο εκάστοτε μέλλων πρωθυπουργός της Ελλάδος προτού ανακοινωθούν εκλογές και...

εντός του χρόνου κήρυξης τους επισκέπτεται τις ΗΠΑ με κάποια δικαιολογία. Δεν ξέρω εάν τυχαίνει ή είναι κάποια σημασιολογική ένδειξη του τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα.

Στις προηγούμενες εκλογές εάν θυμάστε όλα τα ΜΜΕ δημιούργησαν ένα άσχημο image του κ. Παπανδρέου όπου τον ανέβαζαν χαζό ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο, ότι λόγω μητέρας δεν είναι Έλληνας αλλά Αμερικάνος κλπ. Σε αντίθεση για τον κ. Καραμανλή έλεγαν τα καλύτερα λόγια όπως σοβαρός, εργατικός κλπ. Στις φετινές εκλογές ξαφνικά ο κ. Παπανδρέου έγινε πανέξυπνος, η καταγωγή του δεν αναφέρεται, θα λύση την οικονομία της χώρας (θα είμαστε ίσως η μόνη χώρα που θα πάει αντίθετα στη διεθνή κρίση, δεν κατηγορώ τον κ. Παπανδρέου ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά σχολιάζω τα ΜΜΕ)! . Σε αντίθεση με τον τότε έξυπνο κ. Καραμανλή να τον εμφανίζουν μπούλη, τεμπέλη ή τέλος να του δημιουργούν ένα άσχημο image όπως παλαιότερα του κ. Παπανδρέου.

Μετά από τα πιο πάνω σκέπτομαι μήπως οι ΗΠΑ μας επιβάλλουν/καθοδηγούν σε κυβερνήσεις που θέλουν προκειμένου να επιλύσουν διάφορα θέματα επιθυμητά για τα συμφέροντά τους με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει;"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: