Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

Τσαντίστηκε ο Χατζηνικολάου που πήρε ραδιόφωνο ο Κοντομηνάς - Αλλο πάλι και τούτο


Κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του. Γράφουμε εμείς για τον Χατζηνικολάου κάτι που θεωρούμε ότι έκανε λάθος με τα blogs. Την άποψη μας γράψαμε. Απαγορεύεται; Δεν τον συκοφαντήσαμε ούτε τον εξυβρίσαμε γιατί θα του ζητούσαμε συγνώμη αν το κάναμε. Πάει αυτό.

Ξαφνικά αρχίζει σήμερα να μας βρίζει από το ραδιόφωνο και να μας εμπλέκει με τον Κοντομηνά. Ρε συ Χατζηνικολάου δεν μας ενοχλεί που μας βρίζεις μας ενοχλεί που μας εμπλέκεις με ΠΡΟΣΩΠΟ που ξέρεις ότι δεν έχει σχέση μαζί μας. Ε, από τότε ξεκινήσαμε την αντεπίθεση όπως κάνουμε πάντα για όσους μας ξέρετε. Δεν είναι κάτι καινούριο. Αν φάμε βόλι περνάμε μπροστά και όποιος αντέξει. Θα φάμε μια, θα ρίξουμε μισή ή δύο αλλά δεν θα πέσουμε αμαχητί.

Νίκο Χατζηνικολάου σου αρέσει να λέμε ότι πίσω από το όμιλο σου βρίσκεται ο Βγενόπουλος και ο Μυτηλιναίος(καλή τους ώρα). Δεν σου αρέσει γιατί δεν είναι αληθές. Έτσι και εμάς. Δεν γουστάρουμε να εμπλέκεις ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν σχέση.

Αν...


ο Κοντομηνάς πήρε ράδιο και θέλει να μπει στα media είναι γούστο του και καπέλο του. Μπορεί να θέλει να μπαίνει μέσα. Να πληρώνει να χάνει χρήματα. Δεν καταλάβαμε γιατί θεωρείς ότι είναι μονοπώλιο το ραδιόφωνο. Αρκετά πια με τον Κουρή και τα νταβατζηλίκια των ΜΜΕ. Σου έκανε καμία επίθεση από τον alpha 98,9; Όχι. Μπορούσε; Ναι. Και τι έγινε που θα γράψεις για τον Κοντομηνά; Νομίζεις ότι τον κόφτει; Τα έχει ξαναγράψει ο Κουρής όταν τότε ήσουν με τον Κοντομηνά.

Είναι δεδομένο ότι θα πάρει μερίδιο από το ραδιόφωνο και θα σου κόψει ακροαματικότητα αλλά πρέπει να μάθετε όλοι στον υγιή ανταγωνισμό. Μια ο ένας πάνω μια ο άλλος και μια ο παράλλος. Εμείς όμως ΔΕΝ έχουμε σχέση με αυτά τα παιχνίδια. Άλλο το troktiko άλλο τα ΜΜΕ.
Χτυπάμε τον ΔΟΛ αμέσως λένε ότι από πίσω είναι ο Βγενόπουλος που έχει κόντρα με τον Ρέστη. Χρτυπάμε τον Αντ1 και λένε ότι από πίσω βρίσκεται η Ντόρα. Έλεος ρε παιδιά.

Ασκούμε κριτική. Αυτό είναι όλο. Έτσι ήμασταν πάντα. Μια θα γράψουμε τα καλά σου και μια τα αρνητικά σου. Ακόμα και αν κάποιος από εμάς δούλευε στον real ή τον alpha δεν θα βάζαμε το troktiko σε αυτό το τρυπάκι. ΤΕΛΟΣ.

Όσο για την επίθεση που προαναγγέλει ότι θα κάνει με δισέλιδο στον Κοντομηνά για την Ιnteramerican και ότι θα μπει και ο Κουρής στο παιχνίδι, ε αυτό δεν τιμάει τον Χατζηνικολάου. Το είπαμε ότι αρχίζει τον "Νεοαυριανισμό".

Αλλά δεν θα του πάνε τα πράγματα όπως υπολογίζει. Δεν είναι πάντα από πάνω.

Γράψε ρε συ Χατζηνικολάου ένα δισέλιδο για τον Κουρή και το σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια και θα σε πούμε μάγκα. Που να πάει το χέρι; Θα τρέμει ολόκληρο.
Έτσι έχει η ιστορία του πολέμου που άνοιξε ο Χατζηνικολάου με τον Κοντομηνά. Και δεν ήταν έτσι ο Χατζηνικολάου. Έτσι έγινε τώρα που γλυκάθηκε με την εφημερίδα και το ραδιόφωνο.

Υ.Γ: Να εύχεσαι Νίκο και οι παρατρεχάμενοι σου να μην είναι πίσω από το ραδιόφωνο ο ...μυστικοσύμβουλος όπως τον λες. Γιατί αν είναι θα το καταλάβεις. Με το ραδιόφωνο ανοιχτό θα κοιμάται αλλά θα σε περάσει. Είναι άλλης σχολής αυτός.

Υ.Γ: Μήπως πίσω κρύβεται και ο ΔΟΛιος;


Share on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: