Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

Το ψέμα ξεσκεπάζεται......... Τι συνέβη πραγματικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το Σεπτέμβριο του 2001; Αναπάντητα ερωτήματα.


Τόσα χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθεί να μην υπάρχει ομοφωνία σε άλλες χώρες του κόσμου ότι πίσω από την αιματοχυσία βρίσκεται η Αλ Κάιντα, σύμφωνα με διεθνή δημοσκόπηση της World Public Opinion.org σε 17 χώρες.

Η έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 16.063 ανθρώπων σε 17 χώρες, κατέδειξε ότι μόνο σε εννέα χώρες η πλειοψηφία πιστεύει ότι η Αλ Κάιντα ευθύνεται για τις επιθέσεις του 2001 στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον που προκάλεσαν το θάνατο περίπου 3.000 ανθρώπων.
Κατά μέσον όρο, το 46% των ερωτηθέντων στις 17 χώρες δήλωσε ότι η Αλ Κάιντα ευθύνεται για τις επιθέσεις, το 15% ότι ευθύνεται η αμερικανική κυβέρνηση, το 7% το Ισραήλ και άλλο ένα 7% κάποιος άλλος δράστης. Επίσης ένας στους τέσσερις δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από την WorldPublicOpinion.org, ένα σχέδιο συνεργασίας ερευνητικών κέντρων σε διάφορες χώρες, το οποίο διαχειρίζεται το Πρόγραμμα πάνω στις Θέσεις Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ στις ΗΠΑ.
Στην Ευρώπη, το 56% των Βρετανών και των Ιταλών επιρρίπτει την ευθύνη για τις επιθέσεις στην Αλ Κάιντα, το 63% των Γάλλων και το 64% των Γερμανών. Επίσης, το 23% των Γερμανών ρίχνει την ευθύνη στην αμερικανική κυβέρνηση, όπως και το 15% των Ιταλών.
Στη Μέση Ανατολή οι ερωτηθέντες ήταν ιδιαίτερα πιθανόν να κατονομάσουν κάποιον άλλο δράστη από την Αλ Κάιντα, έδειξε επίσης η έρευνα.
Την υπόθεση ότι το Ισραήλ κρυβόταν πίσω από τις επιθέσεις στήριξε το 43% των ερωτηθέντων στην Αίγυπτο, το 31% στην Ιορδανία και το 19% στα Παλαιστινιακά Εδάφη, ενώ τις ευθύνες στην αμερικανική κυβέρνηση επέρριψε το 36% των Τούρκων και το 27% των Παλαιστινίων.
Στο Μεξικό, το 30% των ερωτηθέντων κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση και το 33% την Αλ Κάιντα.
Οι μόνες χώρες στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία επέρριψε την ευθύνη στην Αλ Κάιντα ήταν η Κένυα με ποσοστό 77% και η Νιγηρία με ποσοστό 71%.
Η δημοσκόπηση, η οποία έχει περιθώριο σφάλματος συν, πλην 3 έως 4 μονάδες, διεξήχθη από τις 15 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου στις εξής χώρες: Κίνα, Ινδονησία, Νιγηρία, Ρωσία, Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία, Ιορδανία, Κένυα, Μεξικό, Παλαιστινιακά Εδάφη, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Τουρκία και Ουκρανία.
Αυξημένη συχνότητα άσθματος στους κατοικούντες κοντά στο επίκεντρο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001
Οι ενήλικες που ζούσαν κοντά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κατά τη στιγμή της επίθεσης έχουν διπλάσια πιθανότητα να εκδηλώσουν άσθμα σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό. Εκτιμάται ότι ποσοστό 3% των κατοίκων της περιοχής (3.800 έως 12.600 ενήλικες) έχουν ήδη εκδηλώσει άσθμα ενώ 35.000 έως 70.000 άτομα ανέπτυξαν μετα-τραυματικό σύνδρομο stress.

από το "Ας μιλήσουμε επιτέλους"

ΣΧΟΛΙΟ
Γνωρίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες πολιτικούς της υφηλίου υπήρξε ο George Bush. Αυτο το γνωρίζετε κι εσείς. Παραμύθιασε ολόκληρη την ανθρωπότητα ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν ήταν συνεργάτης της Αλ Καϊντα και ότι στο Ιράκ υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής μονο και μόνο για να κάνει εισβολή στην χώρα και να βαλει στο χερι τις πετρελαιοπηγές της.

Capt. Tassos comments: κάποιοι δεν παραμυθιάστηκαν, ήξεραν την αλήθεια, απλά ήθελαν να ξεσκίσουν την ανθρωπότητα.

Φυσικά μαζί του τάχθηκε το μεγαλύτερο μέρος της παραμυθιασμένης και τρομοκρατημένης αμερικανικής κοινής γνώμης αλλά και το αμερικανικό κατεστημένο, η βαρια αμερικανική πολεμική βιομηχανία κλπ.

Σοβαρά υπονούμενα φυσικά υπάρχουν λοιπόν για το κινητρο της καταστροφής των δίδυμων πύργων. Υπάρχει μεγαλη υποψία (οσο τρομερό κι αν ακουγεται) οτι τους διδυμους πύργους επληξε η Αλ Καιντα με την CIA να κρυβεται από πίσω. Ωστε να δοθει η αφορμή και να προετοιμαστεί η κοινη γνωμη των ΗΠΑ και ολοκληρου του κόσμου για τον νεο πόλεμο (κατα της τρομοκρατίας) δλδ κατα οποιου θεωρουν οι ΗΠΑ τρομοκράτη.

Αναπάντητα ερωτήματα :
1) Γιατι πολλοί τεχνολόγοι θεωρούν οτι οι πύργοι μπορούσαν να αντέξουν να καιγονται μερες χωρις να καταρεουν; και γιατι φαινεται στο slow motion των καταρρεύσεων οτι φαινονται μικροεκρήξεις που δειχνουν ελεγχόμενη καταρρευση;
2) Γιατι ενω δουλευαν εκατοντάδες Εβραίοι εκει, την ημερα εκεινη δεν βρεθηκαν αναμεσα στους νεκρούς ουτε 100; Ποιος τους ειδοποίησε;
3) Γιατι στο Πεντάγωνο δεν βρεθηκαν ιχνη χτυπήματος απο αεροπλάνο, αλλα ακομα και οι μικροκαμερες ασφαλείας δεν εχουν καταγραψει τιποτα τετοιο. Αντίθετα πλεόν ολοι (οι υποψιασμένοι) πιστευουν οτι χτυπήθηκε απο πυραυλο!!!!!
4) Γιατι μετά το χτύπημα κι ενω ειχαν κλεισει ολα τα αεροδρόμια της χώρας, μαζευτηκαν απο το αμερικανικό κράτος άρον-αρον τα μελη της οικογενειας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ που διαβιούν στις ΗΠΑ (καμια 30 αρια) και έφυγαν με κρατικό αεροσκάφος προς άγνωστη κατευθυνση; Αυτο μαλιστα αποτελει πρωτοφανες γεγονός στα παγκόσμια χρονικά. Δηλαδή η οικογένεια του υπ'αρ. 1 υπόπτου για το χτυπημα φυγαδεύεται απο την χωρα;
5) Το απίστευτο, ο Μπους jr ειχε, αποδεδειγμένα, κολλητό των προσωπικό δικηγόρο της οικογένειας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ εεεεεεεε;
6) Οταν εγινε η επίθεση και το είπαν στο αυτι του Μπούς, ο οποίος εκανε επισκεψη σε σχολείο, συνεχισε αταραχος την επισκεψή του!!!!!!!!!
7) Που ειναι ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ δεν μπορουν να τον συλλάβουν.......................ξεφευγει κι απο τους δορυφόρους; Ποιος ειναι ο Φαντομάς;
Που ειναι τα οπλα μαζικης καταστροφής"" στο Ιρακ, που επικαλέστηκε ο Μπους, για να επιτεθεί; και που ειναι η συνδεση του Σαντάμ με την Αλ Καιντα; αυτοί βγηκαν εχθροί τελικα.

Κατι πολύ βρωμικο υπάρχει λοιπον..............

Δεν υπάρχουν σχόλια: