Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009

Ώρα μηδέν για τέσσερις συν μία ασφαλιστικές

submitted from: http://www.asfalisinet.gr

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 10:37:09 πμ
Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για την ασφαλιστική αγορά καθώς εκπνέει η προθεσμία τόσο προς την Ασπις Πρόνοια ως και για τέσσερις ακόμα ασφαλιστικές που πρέπει να καλύψουν τα ανοίγματα που παρουσιάζουν τα αποθεματικά τους και είχαν λάβει τις σχετικές προθεσμίες από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕπΕΙΑ)

Ειδικότερα για την Ασπίς Πρόνοια η επιτροπή εποπτείας αναμένει την κάλυψη των αποθεματικών της εταιρίας μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας , όπως η ίδια είχε δεσμευθεί, κατά ποσό έως και 205 εκατ. ευρώ.

Από την εταιρία δεν είχε υπάρξει κάποια ανακοίνωση η διαρροή πληροφορίας σχετικά με την εξέλιξη της αύξησης που είχε αποφασίσει στο τέλος του περασμένου μήνα.

Το θέμα τόσο της συγκεκριμένης εταιρίας όσο και άλλων τεσσάρων είναι πλέον στα χέρια τόσο του επόπτη όσο και της διοίκησης της ΕπΕΙΑ που είναι άγνωστο αν θα συνεδριάσει σήμερα ή αύριο και ποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε σχέση με την εξέλιξη της τακτοποίησης ή μη των εκκρεμοτήτων ως προς τα αποθεματικά των εταιριών αυτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: