Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

Όλο το παρασκήνιο με τον πόλεμο που ξεκίνησαν Κουρής-Χατζηνικολάου και πιο πίσω ο... Ψυχάρης!



Φωτιά έχουν πάρει τα media με τους Ψυχάρη-Κουρή και Χατζηνικολάου ναα έχουν ενωθεί κατά του νέου...εχθρού που μπήκε στα media και συγκεκριμένα το ραδιόφωνο για να τους φάει το ...ψωμί! Ο Ψυχάρης είναι ο άνθρωπος που έχει το city με χρήματα του Βίκτωρα Ρέστη. Τον άνθρωπο που θέλει να πάρει τον ΔΟΛ στα χέρια του και τώρα τον "εκμεταλλεύεται" ο Ψυχάρης. Η ορντινάτσα του Ψυχάρη είναι γνωστό πως είναι ο Γιώργος Κουρής. Γιαυτό άλλωστε ο υπόδικος εκδότης έχει φτιάξει μια περίεργη εταιρεία όπως κατήγγειλε ο Γ.Αλαφούζος και χτυπάει όποιον δεν είναι αρεστός στον Ψυχάρη.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ φίλος του Ψυχάρη έχει...

χτυπηθεί από το συγκρότημα Κουρή. Τα ...θελήματα του Ψυχάρη κάνει ο Κουρής. Και πάμε στην σύγχρονη μορφή του "Αυριανισμού" που είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Έχει τον Κουρή σαν ...μπαμπά του που μπαίνει μπροστά όταν κάποιος πάει να φάει την διαφημιστική πίτα του υιου του(και του πραγματικού και του ...Θετού).
Ο Χατζηνικολάου δεν χτυπάει ΠΟΤΕ το συγκρότημα Ψυχάρη αλλά του Μπόμπολα παρότι έχει φάει ψωμί από τον Μπόμπολα!
Κάνει επίθεση στο "Πρώτο Θέμα" , όχι όμως στο "Βήμα" ή την "Ελυθεροτυπία" ενώ θα είχε κάθε λόγο να το κάνει.
Ο Χατζηνικολάου από τότε που έφυγε από πρόεδρος του ALPHA αποφάσισε να ρίξει τον εαυτό του στην λαιμητόμο και να μπει σε παιχνίδια που ΟΥΔΕΙΣ άλλος star του επιπέδου του θα το έκανε. Απειλεί επιχειρηματίες μέσω της εφημερίδας του ότι θα τους εκθέσει δημόσια και περνάει διαρροές σε blogs για να επιτεθεί στους εχθρούς του.
Δεν είναι πια ο Χατζηνικολάου που είχε την αίγλη της περασμένης δεκαετίας. Τώρα έχει μεταλλαχθεί σε Χατζηγιώργη (από τον Γιώργο Κουρή). Από αυτό κέρδισε ο Κουρής αλλά έχασε ο Χατζηνικολάου.

Ο άνθρωπος που απειλεί τους επιχειρηματίες δεν μπορεί να βγάλει τίποτα για το μεγάλο σκάνδαλο των οικονομικών και πλαστών τιμολογίων με τον Γιώργο Κουρή. Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά σκάνδαλα στην ιστορία του τόπου με τον τρόπο που στήθηκε η ιστορία. Καμία συμμετοχή δεν έχει στο σκάνδαλο ο Χατζηνικολάου αλλά ουδέποτε έκανε κάτι για να το αποκαλύψει. Το γνωρίζει αλλά το συγκαλύπτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπόμπολας είναι έξω φρενών με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πολύ σύντομα ο Κουρής θα χάσει τα όποια στηρίγματα του γιατί ακολουθεί μια ξεπερασμένη εκβιαστική τακτική όπως έχει καταγγελθεί από τον Αλαφούζο. Ο Μπόμπολας θα είναι πάντα ο εθνικός εργολάβος. Άρα θα είναι μια ζωή ισχυρός. Ο Νίκος Χ. έκανε λάθος συμμαχίες και αυτή την φορά δεν θα του το συγχωρήσουν όσοι του έδωσαν...παντεσπάνι να στην δουλειά του.

Αποφάσισε ο ίδιος να επιτεθεί χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας τους. Σε λίγο όμως θα έρθει η σειρά του.


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: