Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

Τροφή για απορίες, ερωτήσεις και καταγγελίες

ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΑΣΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ
http://capttassos.blogspot.com/

ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ
Τροφή για απορίες, ερωτήσεις και καταγγελίες

1. Η νέα γενική γραμματέας Χωροταξίας Μαρία Καλτσά μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της κατασκευαστικής εταιρείας ΓΕΚ - Τέρνα . Την κυρία Καλτσά, την επέλεξαν με τη διαδικασία αξιολόγησης των βιογραφικών από το EGOM, ανάμεσα σε 23.000 βιογραφικά. Βέβαια την ήξερε και ο Ψυχάρης!!!!

2. Η τουρκική «Σαμπάχ», γράφει: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί να κάμει «γενναία βήματα» προς την Τουρκία. Έχει συγκεντρώσει στο στενό του κύκλο νέους ανθρώπους που πιστεύουν στην ελληνοτουρκική προσέγγιση». Τι θέλει να πει ο Τούρκος ποιητής?

3. Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα το οποίο παρέδωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην κυρία Κούνεβα, ότι, «αυτό, το οποίο συνέβη στην Κ. Κούνεβα, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Το ζήτημα αυτό τακτοποιείται με σχέδιο νόμου, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι μια από τις ελάχιστες στιγμές, που νιώθουμε ευτυχείς στο υπουργείο αυτό, όπου κάθε μέρα συναντιόμαστε με τον πόνο, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την ανεργία» Ερώτηση λοιπόν προς τον κύριο Λοβέρδο: πόσο μας κοροϊδεύετε? Η κυρία Κούνεβα κόντεψε να πεθάνει από ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ποιό εργατικό ατύχημα μας λέτε τώρα? Και αφού στο εργατικό ατύχημα δίνεται σπίτι, γιατί δεν έχετε δώσει στους κάτωθι? Στα παιδιά του ΗΡΩΑ Ηλιάκη και των άλλων πεσόντων νοιάστηκε κανείς; Τις χήρες και τα παιδιά των Ελλήνων εργατών που κάηκαν στη ΛΑΡΚΟ και του ναυτεργάτη που βγήκε κομμάτια πέρσι από τα αμπάρια πλοίου στο Πέραμα τους νοιάστηκε κανείς ;;; Τις χήρες και τα παιδιά ,των πνιγμένων ναυτικών μας; Των καμμένων πυροσβεστών; Των δολοφονημένων αστυνομικών; Για να μην παρεξηγηθεί το μήνυμα, αυτό το έγκλημα που έγινε στην Κούνεβα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ, και αυτός που το έκανε (και τον οποίον η Βουλή τον καλύπτει) θέλει ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

4. Έχετε διανοηθεί εσείς της Κυβέρνησης ότι πριν καν πάρετε ψήφο εμπιστοσύνης, έσπευσε ο πρωθυπουργός μας στην Τουρκία, για να αρχίσει διάλογο εφ' όλης της ύλης, για τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, στο Αιγαίο και τη Θράκη, ενώ ανέλαβε για λογαριασμό του « διεθνούς παράγοντα», να πιέσει την Κυπριακή Δημοκρατία, να αποδεχθεί «τουρκική λύση» στο Κυπριακό. Και όλα αυτά κάτω από τις επευφημίες, των Μέσων Ενημέρωσης, των εργολάβων της Διαπλοκής. Μα έιμαστε καλά? Κανείς δεν μιλάει?

5. ΙΜΙΑ: πότε θα κάνετε τα αποκαλυπτήρια των προτομών των νεκρών πεσόντων ηρώων? Πότε θα ξανα ανέβει ο βοσκός των Ιμίων στα Ίμια? Γιατί του κόψατε κύριοι που κυβερνάτε το ετήσιο επίδομα των 3000 ευρώ και το οποίο ήταν τα καύσιμα του πλοιαρίου που χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει τα ζώα του? Γιατί έχουμε παραδώσει στους Τούρκους την εμπορική εκμετάλευση των Ιμίων?

Δεν υπάρχουν σχόλια: