Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

Ο αριστερός Σ.Φυντανίδης παίρνει 45.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ

Να και ο ιδεολόγος της αριστεράς! Ο Σεραφείμ Φυντανίδης παίρνει για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ 45.000 ευρώ(το γράφουν δύο εφημερίδες) και μιλάμε για ένα concept που είναι μια συνέντευξη και κάτι ρεπορταζάκια!

Και πληρώνουμε τον Φυντανίδη και την εκπομπή του από 45.000 ευρώ σε κάθε εκπομπή.
Το...

δέχθηκε αυτό το πράγμα ο Φυντανίδης που ήταν ο ιδεολόγος και ο ιδρυτής (λίγο αργότερα πήγε αλλά είναι συνυφασμένο το όνομα του)της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία"; Να παίρνει από την κρατική τηλεόραση τόσο μεγάλο ποσό σε μια περίοδο κρίσης; Η εκπομπή του κάνει τηλεθέαση κοντά στο 3%-5%. Θα μας δείρουν καμιά ώρα με αυτά που διαβάζουν οι αναγνώστες. Κάπου θα ξεσπάσουν.

Share on Facebook

Πόσο κοστίζει η εκπομπή του Φυντανίδη


Από την παραγωγή της εκπομπής του Σ. Φυντανίδη μας λένε ότι:
Η εταιρεία παραγωγής ανέλαβε την παραγωγή 30 επεισοδίων της εκπομπής «Χθές – Σήμερα – Αύριο» για την τηλεοπτική περίοδο 2008-2009 με το κόστος του κάθε...

επεισοδίου να ανέρχεται σε 16.085 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Για την περίοδο 2009-2010 η εταιρεία ανέλαβε την παραγωγή 30 ακόμη επεισοδίων με το τίμημα του κάθε επεισοδίου και για την νέα σύμβαση να παραμένει στις 16.085 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Share on Facebook

Σ. Φυντανίδης: «Αν έπαιρνα τόσα χρήματα… θα ήμουν στο Μόντε Κάρλο»


«Αν έπαιρνα τόσα χρήματα δεν θα ήμουνα τώρα εδώ, θα ήμουν στο Μόντε Κάρλο» δήλωσε ο Σεραφείμ Φυντανίδης ενοχλημένος με κυριακάτικο δημοσίευμα που τον θέλει να εισπράττει 45.000 ευρώ για την εκπομπή του στη κρατική. Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής σε συνέντευξη του σήμερα το...

απόγευμα στην εκπομπή 6-6.30 στον Flash ξεκαθάρισε ότι βάσει και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής του Le spot το κόστος κάθε επεισοδίου του «Χθες, σήμερα, αύριο» είναι 16.038 + ΦΠΑ ποσό στο οποίο εμπερικλείεται και η δική του αμοιβή αλλά και των υπόλοιπων που εργάζονται, τεχνικοί, στούντιο κτλ. Τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για εξωτερική παραγωγή και όχι εσωτερική. Τέλος, σε ερώτηση αν έχει βολιδοσκοπηθεί όλο αυτό το διάστημα για την θέση του προέδρου της ΕΡΤ απάντησε αρνητικά διερωτώμενος παράλληλα αν τελικά «αξίζει τον κόπο».

http://www.enimerosi24.gr
Share on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: