Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2009

Debate με τη συμμετοχή του κοινού, επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ

Εντός των ημερών αναμένεται να παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις του για την τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν με την ιδέα, οπότε το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν και ως προς τους όρους και τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του debate.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ ενός άμεσου διαλόγου μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων , όπου οι δύο αρχηγοί θα έχουν το δικαίωμα όχι μόνο να απαντούν αλλά και να σχολιάζουν τις απαντήσεις που δίνονται.

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να επιθυμεί και τη συμμετοχή κοινού στις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμέτρησής τους.

Κατά πληροφορίες, η Ιπποκράτους δεν αποκλείει και δεύτερο debate του Γιώργου Παπανδρέου με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Αντίστοιχες προτάσεις αναμένεται να καταθέσει και η Ρηγίλλης.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος σχολίασε ότι «Μοναδικός γνώμονας των προτάσεών μας για το debate είναι η συζήτηση να ενδιαφέρει τον πολίτη».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στη Διακομματική θα βρεθεί λύση για τους κανόνες διεξαγωγής της τηλεμαχίας, τόσο μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών και των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: