Κυρία Λιάνα Καννέλη

Πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί μας, παρόλο που σας παρακολουθώ πολλά χρόνια μέσα από την δημοσιογραφική σας δουλειά, μέσω του περιοδικού NEMECIS, και μέσω του κοινοβουλευτικού σας έργου.

Κάθε φορά που παραχωρείται συνέντευξη, ή σχολιάζετε κάτι, ειλικρινά προσπαθώ να διαφωνίσω με κάτι που λέτε, αλλά μου είναι αδύνατον. Αν θα διαφωνίσω θα είναι για λεπτομέρειες άνευ ουσίας.

Παρόλο που δεν είμαι κομματικοποιημένος, και ούτε θεοποιώ κανέναν μας, ειλικρινά αν η Ελλάδα είχε και έχει να επιδίξει κάτι είσαστε εσείς, και πριν από μερικά χρόνια η κυρία Μαλβίνα Κάραλη και ο Φρέντυ Γερμανός.

Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίον έχετε πλέον αποφασίσει να αντιμετωπίζεται την πολιτική και το όσα συμβαίνουν. Θαυμάζω ειλικρινά ότι δεν φοβάστε να μείνεται μόνη στο πόστο σας απλά για να πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Μέσω των blogs, ανακάλυψα ότι κάποιοι σας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ και ειλικρινά περιμένω με αγωνία το αποτελεσμα αυτής της καταγγελίας με αφορμή το κάπνισμα.

Στο δικό μου blog, το οποίο το έχω για να καταγράφω τις καθημερινότητας την τρέλλα, έγραψα το κάτωθι:

QUOTE

Δεν είδα όμως το ΕΣΡ να βγαλινει στους δρόμους και να καταγγέλει τα κάτωθι:
1) λεοφωρεία που ρυπαίνουν ασύστολα
2) φορτηγά μεγαλο εργολάβων που επίσης ρυπαίνουνασύστολα
3) αυτοκίνητα και φορτηγά κρατικά (αυτά με τις πορτοκαλί πινακίδες) που ρυπαίνουν
4) φορτηγά που σταθμεύουν όπου γουστάρουν, ότι ώρα θέλουν για να ξεφορτώσουν-μαγκιά
5) κρατικά οχήματα που επίσης παρκάρουν όπου θέλουν
6) για τα σκουπίδια που μαζεύονται σε ντάνες στους δρόμους και βρωμάνε. Δεν υπερβάλω, για παρτε φωτογραφίες έξω από τα δικαστήρια Πειραιά
7) για τα πεζοδρόμια που τα καταλαμβάνουν ημι-νόμιμα parking και οι πεζοί, παιδιά, ανάπηροι βγαίνουμε στον δρόμο.
8) για τις ΤΣΟΝΤΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ του μεσημεριού
9) τους δημοσιογράφους που είναι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και λένε μισές αλήθειες, ή διαστρεβλώνουν τις αλήθειες
10) για το καρκινογόνο νερό στην ανατολική Αττική και Εύβοια
11) για ξεχασμένα εγκλήματα όπως ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, ή ΡΙΚΟΜΕΞ η οποία όλως τυχαίως ξεχάστηκε, και η οποία τα οικονομάει στην Τουρκία.

Ας μην συνεχίσω άλλο και το κουράσω.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω την πράξη της κ. Καννέλη, η οποία δεν χρειάζεται εμένα για να την υποστηρίξω, αλλά ολίγον μονόφθαλμη την είδα αυτήν την πράξη και εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε ΝΟΗΜΟΝ ΟΝΤΑ δεν είμαστε ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ και ΧΑΝΟΙ.

UNQUOTE

Να γνωρίζεται ότι όσο και δύσκολος να είναι ο δρόμος που έχετε τραβήξει, έστω και ένας να βρεθεί δίπλα σας είναι σπουδαίο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα είστε μόνη.

Μετά τιμής
Τάσος Ι. Καμπάς
Αρχιπλοίαρχος ΕΝ
http://capttassos.blogspot.com/


Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr