Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2009

Όταν ο Σιωνισμός δημιουργεί ιστορία που δεν γράφεται...


Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς οπαδούς του Λένιν, τα «παιδιά» που τα κουκούλωσε ο Σόρος και τους Ιούς της «Πρακτοροτυπίας»
Ο βασικός σύνδεσμος του Γερμανικού Επιτελείου με τον Λένιν, και ο οποίος οργάνωσε το πραξικόπημα των μπολσεβίκων, ήταν ο Израиль Лазаревич Гельфанд (Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ), που γεννήθηκε στη Λευκορωσία από Εβραίους γονείς και έμεινε γνωστός σαν Alexander Parvus.
Το 1905, έκανε φυλακή μαζί με τον Lev Davidovich Bronstein (Τρότσκυ), μετά έκανε τον θεατρικό παραγωγό και έφαγε 150.000 χρυσά μάρκα από τον Μαξίμ Γκόρκυ, από τα δικαιώματα των παραστάσεων του «Βυθού» στην Γερμανία. Κατόπιν, το 1910, ο Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ (Parvus) μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη , όπου έζησε για πέντε έτη. Στην Κωνσταντινούπολη εγινε οικονομικός υποστηρικτής και πολιτικός σύμβουλος των Νεότουρκων και συνεργάστηκε στενά με την Τριανδρία των Ενβέρ πασα, Ταλάτ πασά, και Κεμάλ πασά, καθώς και με τον υπουργό οικονομικών των Νεότουρκων Djavid (Δαβίδ) Bey . Το 1912 έγινε αρχισυντάκτης της καθημερινής εφημερίδας του κινήματος των Νεοτούρκων Turk Yurdu.
Παράλληλα έκανε εμπόριο όπλων, και δημιούργησε σημαντική περιουσία κατά τη διάρκεια των βαλκανικών πολέμων εξοπλίζοντας τον οθωμανικό στρατό.Ήταν αντιπρόσωπος της γερμανικής Krupp και της βρετανικής Vickers , του Basil Zaharov. Η εταιρεία του ανέλαβε και την τροφοδοσία σε τρόφιμα του τουρκικού στρατού.
Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε με τον Γερμανό πρέσβη Baron Hans Freiherr von Wangenheim στον οποίο παρουσίασε το σχέδιο για την εξουδετέρωση της Ρωσίας, με την οργάνωση γενικής απεργίας , από την μπολσεβίκικη φράξια του σοσιαλδημοκρατικού επαναστατικού κόμματος, την υποστήριξη εθνικών αποσχιστικών κινημάτων, και των διανοουμένων που ήταν αντίθετοι με την απολυταρχία του Τσάρου.
Ο Γερμανός πρέσβης, έστειλε τον Πάρβους μαζί με το 20σελίδο σχέδιο του, στο Βερολίνο, όπου έφθασε στις 6 Μαρτίου 1915.....
Άντε ψάξτε και λίγο. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα….

Σπύρος Χατζάρας
http://deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: