Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2009

Χαμός - Χάκερ μπήκαν σε υπολογιστές και πήραν όλα τα συμβόλαια, αρχεία, προσωπικές φωτο διασήμων Ελλήνων καλλιτεχνών

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ TROKTIKO


Έλληνες χάκερ χτύπησαν όλο το φάσμα των καλλιτεχνών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους τα συμβόλαια επιχειρηματιών, καλλιτεχνών αλλά και φωτογραφίες από το πόσα παίρνουν όλοι μέχρι το τι κάνουν! Είναι η πρώτη φορά που κάποιοι χάκερ μπαίνουν στα δεδομένα εταιρειών και αρπάζουν ότι βρούνε μπροστά τους! Επιτέλους να "χτυπηθεί" το χαζοσύστημα της βίζιτας και της χλιδής. Μόνο όσοι αξίζουν να μείνουν στον χώρο.
Η αγορά μόλις έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε: την «αποκλειστικότητα» της γνώσης. Πόσα πληρώνει και ποιους. Τώρα γνωρίζουν όλοι μέχρι πού «μασάνε» αυτοί που τα σκάνε και μέχρι πού φτάνει ο ίσκιος όσων τα παίρνουν. Το μάτι, όπως ήταν φυσικό, έπεσε πρώτα στα συμβόλαια και τις απολαβές των διασημοτήτων, τις υποχρεώσεις των διασήμων [Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που χτύπησαν οι χάκερς.] ν της εγχώριας showbiz. Αναφέρονται ενδεικτικά οι ακόλουθοι: Αντώνης Πασχαλίδης (Ρέμος), Κυριακή Παπαδοπούλου (Μαρινέλλα), Αννα Βίσση, Γιώργος Αλκαίος, Καίτη Γαρμπή, Ναταλία Γερμανού, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώργος Θεοφάνους, Πάνος και Χάρης Κατσιμίχας, Ελλη Κοκκίνου, Λάμπης Λιβιεράτος, Νότης Μαυρουδής, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ελενα Παπαρίζου, Ελισάβετ (Ελλη) Πασπαλά, Μίμης Πλέσσας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Ρασούλης, Διονύσης Σχοινάς, Πασχάλης Τερζής, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Τσάπρα Νικολέτα (Αρλέτα), Μάριος Φραγκούλης, Σάννυ Μπαλτζή, Ευαγγελία Δρούτσα, Αγγελική Κιουρτσάκη (Αντζελα Δημητρίου), Αναστασία Θεοδωρίδου (Νατάσα), Λευτέρης Παγκοζίδης (Πανταζής), Νίνα Λοτσάρη.

Δεν είναι μόνο αυτά αφού...

έκαναν καλή δουλειά και ξεκατίνιασαν το σύστημα της χλιδής και του glamourous society.

Λέγονται Hacker 4 fame και προς το τέλος του μακροσκελούς μηνύματός(και σε εμάς) παρέπεμπαν σε ένα link, ένα σύνδεσμο που οδηγούσε σε υπολογιστικό δίκτυο του εξωτερικού το οποίο φιλοξενεί δωρεάν (και ανωνύμως) τα αρχεία που του εμπιστεύονται χρήστες απ' όλο τον κόσμο. Εχοντας αρχικά την επιφύλαξη ότι το συμπιεσμένο αρχείο που είχαν αναρτήσει οι χάκερ μπορεί να περιλαμβάνει επικίνδυνο ή καταστροφικό ιό, άρχισα να κατεβάζω τα δεκάδες μεγκαμπάιτ με τα «καυτά» δεδομένα. Τέλος, αφού έπειτα από αρκετή ώρα ολοκληρώθηκε το downloading, το συμπιεσμένο αρχείο άνοιξε και άρχισαν οι αποκαλύψεις! Δεκάδες κείμενα, σκαναρισμένα έγγραφα, φωτογραφίες, Excel files, pdf files και δεν συμμαζεύεται. Οι χάκερ έκαναν την «μπάζα» του αιώνα και μοιράζονται τα πληροφοριακά λάφυρα με όλους.

Σε λίγο και άλλα...

Μαγκιά τους έχει πολύ πλάκα.

Έστειλαν και προκήρυξη και σε αυτό υποστηρίζουν το troktiko(δεν τα ξέρουμε τα παλικάρια).

Υ.Γ.: Παιδιά ότι στείλουν και κρίνουμε ότι μπορεί να αναρτηθεί ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θα το βάλουμε. Ακόμα και σήμερα κάποια πράγματα!
Αν δεν είναι συκοφαντικό μπαίνει κανονικά.


Άντε γειααααααααααααααααααααα



Share on Facebook


Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: