Σάββατο, Οκτωβρίου 09, 2010

Μήνυμα στον REAL FM - Κύριο Χαρδαβέλα

Τάσος Γλυφάδα - 
Καλό σας μεσημέρι
Σας ακούω από Σιγκαπούρη και ειλικρινά χαίρομαι που μπορώ και σας ακούω

Κύριε Χαρδαβέλα, ακούγοντάς σας τόσα χρόνια και αποδεικνύοντας μας έμπρακτα ότι ενδιαφέρεσθε και εκνευρίζεστε με τα όσα συμβαίνουν, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα κάτωθι:

  1. Στο εσωτερικό της χώρας μας, έχει αποδειχτεί πλέον ότι μας έλεγαν ψέμματα πολλά, ψέμματα επικίνδυνα που φτάνουν μέχρι και της εσχάτης προδοσίας τα όρια.
  2. Ο Έλληνας εντός των τειχών έχει πλέον μουδιάσει και έχει μηδενίσει επικίνδυνα τις αντιδράσεις του, όχι μόνο γιατί πλέον έχει καταλάβει ότι ο έσχατος κομματισμός των κατάστρεψε, αλλά γιατί δεν υπάρχουν τα φωτισμένα μυαλά που θα τον κάνουν να ονειρευτεί. Σκεφτείτε ότι πλέον δεν υπάρχουν καν οι μουσικοσυνθέτες που υπήρχαν για να τον κάνουν να κατέβει στους δρόμους.
  3. Αυτή όμως η ανατριχιαστική ησυχία εμένα, έναν άνθρωπο που κοντά 20 χρόνια ζω και εργάζομαι σε πλοία μας του εξωτερικού και έχω ζήσει από κοντά διάφορες καταστάσεις πολλών λαών, με φοβίζει. Με φοβίζει ότι μέσα στο 2011 θα έχουμε εκτός των δύσκολων καταστάσεων, την μέγιστη επανάσταση του Έλληνα.
  4. Από την οικονομική σύνοδο της Αμερικής θα έρθουν και επίσημα τα μαντάτα ότι έχουμε ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, το ίδιο παραδέχτηκε και ο κύριος ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ.
  5. Ο νομισματικός και οικονομικός όμως πόλεμος δεν φέρνει και εδαφικούς πολέμους;
  6. Διαβάζοντας τον Καλλικράτη καταλαβαίνω ότι δημιουργούνται φέουδα που θα υπακούν στις Βρυξέλλες και όχι στην Ελληνική Βουλή.
  7. Η κυρία Μπενάκη όταν ορκίστηκε ο Κύριος Παπούλιας στην εθιμοτυπική τελετή είχε πει ότι στα χρόνια που έρχονται η Ελλάς θα απολέσει εδαφική κυριαρχία και ότι ο Έλληνας πολίτης θα απολέσει δημοκρατικά δικαιώματα.
  8. Η Κίνα αρνείται να υποτιμήσει το νόμισμά της, άρα εχθρός της ΕΕ και Αμερικής, αλλά πήγε στην Τουρκία-φίλο της Αμερικής και υπόγραφε οικονομικές συμφωνίες.
  9. Όλοι οι μεγάλοι αρχηγοί διεθνώς μιλούν για Παγκόσμια κυβέρνηση και νόμισμα, νόμισμα του οποίου έχει εκδοθεί δείγμα (το κρατούσε ο Μεντβέτεφ στα χέρια του).
Αν θυμηθώ τα λόγια του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ για παγκόσμια κυβέρνηση, για μείωση πληθυσμού σε τρίτες χώρες, για χτύπημα του Έλληνα στην παράδοση του και στην γλώσσα του, τότε φοβάμαι πολύ....και δεν ξέρω αν πρέπει να μείνω στην Ελλάδα ή όχι

Μετά τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια: