Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΝΙΚΟ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ. ΑΛΛΑ.........ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕ:
Ελλάδα και Κίνα θα γίνουν πρωτοπόροι στην έρευνα, την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο για την ναυσιπλοΐα τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΟΥΝ (ΚΤΙΡΙΑΚΑ, ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ).

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΜΑΧΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: