Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΔ-πολλά από αυτά σχετίζονται με τα χάλια που άφησε το ΠΑΣΟΚ-βέβαια η ΝΔ τα συνέχισε

Τα κάτωθι έχουν χαρακτηριστεί ως σκάνδαλα. Διαβάστε καλά και σκεφτείτε μόνοι σας....
Ιούλιος 2004 - χρηματισμός- Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και “καθαρή” κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.
Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφήΤο πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί η κίνηση ενός πατέρα που ήθελε να βοηθήσει το παιδί του λόγω υγείας. Βέβαια ο εν λόγω υπουργός θα μπορούσε να είχε αποτανθεί στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της βουλής ζητώντας τους την άδεια για να προχωρήσει σε αυτήν την εξυπηρέτηση.
Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχοςΗ υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού. Αυτό βέβαια ήταν ένα συμβάν από το οποίο δεν μπορούσε εύκολα η ΝΔ να αποφύγει αφού το παρακράτος έχει εγκατασταθεί καλά τόσα χρόνια.
Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ. Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ιούνιος 2005 - πακιστανοίΟι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα... χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠΣε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.
Σεπτέμβριος 2004 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου ΣινούκΕυθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Γιατί εμπλέκουμε την κυβέρνιση με αυτά είναι απορίας άξιον. Τι στο διάολο κάνει η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων? Ανήλικα είναι και η κυβέρνιση, η οποιαδήποτε, είναι η μαμά τους? Κανονικά θα έπρεπε να ξηλωθεί η ηγεσία και όχι να βαράμε το κράτος και τους υπουργούς που δεν ξέρουν τι είναι ελικόπτερο.
Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι. Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ. Εδώ μάλιστα......είναι και καραμπινάτο. Αλλά.....που στον δαίμονα ήταν οι υπόλοιποι της βουλής και τα κόμματα? Που στο διάολο ήταν οι δημοσιογράφοι και τα ειδησιογραφικά κανάλια? Άρα, όλοι στο κόλπο. Και η σιωπή είναι αποδοχή είτε ενοχής είτε ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οπότε όλους τους πιάνει η μπάλα. Επίσης, αφού είχαν επίσης βρει καρκινογόνα γιαούρτια, γιατί τα καρτέλ των supermarket τα πουλούσανε? Αυτό και εαν είναι σκάνδαλο. Από πότε είναι άμοιροι ευθυνών αυτοί οι κύριοι?
Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις. Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό. Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού......Άραγε, μόνο ο Μαντούβαλος ήταν στο κόλπο?......άλλοι δεν ήταν? και από άλλα κόμματα? Εεεεεε?
Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.
Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά...... Έτσι το παρουσίασαν τα κανάλια. Άρα, από εδώ και μπρος, όποιος έχει αντίθετα σχόλια για κάποιον, αυτομάτως είναι σκάνδαλο? Άρα οι δημοσιογράφοι κάθε μέρα σκανδαλολογούν.
Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone. Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο
Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμιαΗ πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο.Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.....Ενω επί ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ δεν βαράγανε τους μαθητές. Για ρωτήστε τον Ευθυμίου!!!!!
Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη ΧαλκιδικήΑνεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!
Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση ΖαρντινιέραΟ ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο
Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια-θυμάσται τον Σκαλιστίρη και τις μπαταρίες SUN-LIGHT?-από αυτόν μόνο ψώνιζε ο στρατός επί ΠΑΣΟΚ) από COSMOTE Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως “η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό”
Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του ΜαρτίουΗ χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ άραγε δεν βάραγε???? Παράδειγμα: ΟΙ ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΙ ΡΕ.
Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !
Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.
Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου. Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!
Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην ΠάρνηθαΟ προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην ΕύβοιαΟι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.
Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικούΣτις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.
Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο. Είναι η μαλακία του Έλληνα.
Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα. Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - “αναψυκτήριο” που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία “φιλοξενούσε” και τους Ινδούς).
Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD. Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.......Χμμμμ......το σκάνδαλο του μαλάκα. Μπράβο, μεγάλη ανακάλυψη.
Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός. Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και παραιτήθηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχερειών για να βγαίνει και το 152….Τελικά αθωώθηκε αλλά ο Κλαδάς είχε ήδη πάρει τον δρόμο για τα ...αποδυτήρια.
Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο ΣουφλιάΣτο “μικροσκόπιο” τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του υπουργου ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.....Εδώ μάλιστα, καραμπινάτο.
Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριοΣύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται ! Εδώ μάλιστα.......ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ
Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DTΣτο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθωτικές κινήσεις τους....ενώ το ΠΑΣΟΚ θα τα έκανε διαφορετικά.....για πόσο μαλάκες μας παιρνάτε ρε παιδιά.
Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι. Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται. Ενώ ρε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, εσείς που τα ξεσκίσατε τα λιμάνια και έχουμε γίνει ρόμπες στο παγκόσμιο στερέωμα τι έχετε να πείτε? Επί ΠΑΣΟΚ δεν είχαμε καν λιμάνια. Για ξυπνάται λέω εγώ.
Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος. Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάζανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ
Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENSΤα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά
Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENSΤο πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα.
Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENSΤαξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.
Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά«Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.
Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4IΌταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;
Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ<…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ!
Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων ΣπουδώνΜε την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - ΧρηματισμόςΟύτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.
Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ ΒατοπεδίουΜε μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.
Δεκέμβριος 2008Ο 16 Αλ.Γρηγορόπουλος δολοφονείται εν ψυχρώ απο ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια.Την ίδια μέρα, ο υπ.Παιδείας Ευπ.Στυλιανίδης, συντετριμμένος απο το συμβάν, διασκεδάζει στα μπουζούκια και τη επόμενη παρακολουθεί αγώνα ποδοσφαίρου...Έντονες διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την χωρα και οι ατυνομικές δυνάμεις κάνουν αλόγιστη χρήση βίας στις διαδηλώσεις, μεχρι και εναντίων ανηλίκων, την ίδια ώρα που οι "γνωστοί-άγνωστοι" πυρπολούν ανενόχλητοι την πόλη...Σε φωτογραφίες μεταξύ των ταραξιών, διακρίνονται και ατυνομικοί της Ασφάλειας...
22.2.2009 - Παλαιοκώστας Airlines...Ο Βασίλης Παλαιοκώστας απόδρασε για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια με τον Αλβανό συνεργό του Αλκέτ Ριζάι, μία ημέρα πριν την απολογία τους στο Πρωτοδικείο Πειραιώς για την προηγούμενη κινηματογραφική απόδρασή τους το 2006 και πάλι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού!Για άλλη μια φορά φάνηκε η τραγική κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος...Μάταια ο πρόεδρος του δικαστηρίου καλούσε το πρωί της Δευτέρας τους δύο δραπέτες να εμφανιστούν. Στο τυπικό προσκλητήριό του απάντησαν μόνο οι δικηγόροι τους. Παρά την απουσία τους στα δικαστήρια εμφανίστηκαν δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, με διπλούς και τριπλούς ελέγχους, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να περισώσουν τη χαμένη τιμή του σώματος. Μια μέρα μετά το νέο φιάσκο, η Αστυνομία έδωσε ρεσιτάλ ετοιμότητας, αλλά κατόπιν εορτής ... Να προτείνω κάτι. Η αστυνομία να απεμπλακεί από τα κομματικά κανάλια που την έχωσε ο μεγας ΑΝΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: