Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ.


Δεν διαφωνώ οτι η ΝΔ τα έκανε μπάχαλο, αλλά όσο αφορά τα σκάνδαλα που αναφέρονται θα ήθελα να πω τα κάτωθι:
α) λάθη Ελληνικής αστυνομίας. Τα λάθη της να πάψουν να θεωρούνται κρατικά κλαθη, και η αστυνομία να απεμπλακεί από τα κομματικά κανάλια που την έμπλεξε ο μέγας ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Στην αστυνομία δεν είναι ανήλικα παιδάκια. Να κάνουν την δουλειά τους. Ας τους αφήσουν ήσυχους τα κόμματα. Άντε μπράβο.
β) Λάθη στρατιωτικής ηγεσίας-ελικόπτερο. Μία από τα ίδια όπως και για αστυνομία. Ήταν μέγα προδοσία του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΠΑΣΟΚ που κομματοποίησαν τον Ελληνικό Στρατό.
γ) ξύλο στις πορείες. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια δεν βάραγε? Για θυμηθείτε τους φοιτητές επί ΕΥΘΥΜΙΟΥ, τους συνταξιούχους, τους ναυτεργάτες, τους αγρότες.
δ) ΜΕΒΓΑΛ. Που ήταν τα άλλα κόμματα και οι δημοσιοκάφροι? Μόκο. Άρα οι βουλευτές φοβούνται. ΤΟ γιατί ας το σκεφτούμαι όλοι μας. Μήπως χρειάζεται ένα πιο σφιχτό πολίτευμα με άμμεσες ευθύνες?
ε) ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE. Μάλιστα. Το έκτρωμα ΓΕΡΜΑΝΟΥ που κρατάει από εποχής σκανδάλου ΣΚΑΛΙΣΤΙΡΗ (βλέπε ΠΑΣΟΚ) τι γίνεται? Αμνησία έχουμε?
ζ) ΦΩΤΙΕΣ. Μάλιστα. Μέγα έγκλημα. Αλλά τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έκανε τίποτα? Πως στο όνομα του Θεού χτίστηκε η Αθήνα και τα περίχωρα? Που ήταν η αποκέντρωση?
Για να μην το ζαλίζουμε βρωμάει από όλες τις μπάντες.
ΠΡοσωπικά δεν θα ψηφίσω γιατί όλοι τους βρωμάνε. Ο Καραμανλής ας φρόντιζε να σπάσει αυγά για να κάνει μιά σωστή και νόμιμη ομελέτα και όχι να ροχαλίζει. Οι υπόλοιποι στα άλλα κόμματα ξέχασαν τι σημαίνει αντιπολίτευση. Ξ¨ερουν μόνο τον μισθό τους και την σύνταξη.
Εάν κάνουν δημοψήφισμα για πολίτευμα τότε τα λέμε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Και επειδή δεν κρύβομαι, ονομάζομαι

Τάσος Ι. ΚαμπάςΑρχι-Πλοίαρχος ΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: