Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

"Τι γίνεται με το παράνομο μαγαζάκι ελληνοποιήσεων στην ΣΕΡΙΦΟ"


"Το καλοκαίρι πέρασε, τα στόματα κρατήθηκαν κλειστά, αλλά εμείς βλέποντας την κατάντια του νησιού μας να συνεχίζεται και την σαιζόν που πέρασε, εξαγριωθήκαμε και δεν θα το παίζουμε πλέον μουγκοί.
Το σχέδιο συγκάλυψης του μεγαλύτερου σκανδάλου στην Σέριφο συνεχίζεται. Δήμαρχος, Αστυνομία και το εμπλεκόμενο γραφείο αλλοδαπών...
κάλυψαν ο ένας τον πισινό του άλλου και το θέμα πέρασε στο ντούκου.
Όπως έγινε γνωστό υπάλληλος του γραφείου αλλοδαπών εξέδιδε πλαστά έγγραφα και τα παρέδιδε σε παράνομους αλβανούς από όλη την Ελλάδα με την αμοιβή των 2000 ευρώ το κεφάλι. Μια τυχαία σύλληψη στην Αθήνα πριν το καλοκαίρι, αποκάλυψε το γεγονός και βρέθηκαν τα ίχνη των υπόπτων, αλλά το θέμα χάθηκε με την ευθύνη της τοπικής αρχής.
Επιτέλους κύρια Συνοδινού κάντε κάτι για τους ηλίθιους που σας έδωσαν περίπου 80% στις δημοτικές εκλογές τους 2006 και 2002. Το μόνο που κάνετε 7 χρόνια είναι να ανεβοκατεβαίνετε τα σκαλιά του ερειπωμένου δημαρχείου (καλά αυτό είναι άλλο θέμα μεταξύ των δεκάδων που ταλαιπωρούν το νησί μας)και τίποτε άλλο. Η υποκρισία σας πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έκτος κι αν όντως έχετε πρόβλημα αντίληψης και δεν μπορείτε να βοηθήσετε αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο, οπότε απομένει μόνο η βοήθεια του Θεού.
Οι παράνομοι για μια ακόμη φορά έμειναν ατιμώρητοι, ζουν και χαίρονται την ζωή παρέα με τους νομoταγείς και προσφέρουν υπηρεσίες σε αφελείς τουρίστες. Όπως και τότε με τους χασισοκαλλιεργητές, οι οποίοι συνελήφθησαν σε ένα σημείο οπού για 20 χρόνια υπάρχει ένας δρόμος που ενώνει, μερικές από τις ομορφότερες παραλίες.(Έναν δρόμο που ούτε αυτόν μπορείτε να φτιάξετε και οι λόγοι προφανείς).
Οι αγανακτισμένοι Σερίφιοι ξύπνησαν έστω και αργά και το τέλος της σάπιας δημαρχίας σας κοντεύει στο τέλος της. Τον όρο σάπια δεν τον βάλαμε εμείς αλλά οι δεκάδες καταγγελίες που έχετε εις βάρος σας."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: