Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΗΘΗ...

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ...

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ...
ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/09/blog-post_6506.html


Η σκόνη που άφησε πίσω της η πρωτοφανής εκδήλωση δειλίας ενός χρεοκοπημένου εθνικά πρωθυπουργού, ακόμη δεν είχε κατακαθίσει, κι ένα καινούριο πασιφανέστατο «YES MEN» γεμάτο δηλητήριο και επικίνδυνο πολιτικά, ήρθε να αφαιρέσει τους ψευδεπίγραφους φερετζέδες, κάτω από τους οποίους κρύβονται τα πιο εφιαλτικά σενάρια της Νέας Τάξης σε βάρος της χώρας μας.

Ο .φερόμενος ως μελλοντικός υπουργός εξωτερικών κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ, σε περίπτωση επανόδου μιας εθνικά επικίνδυνης κυβερνητικής αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ, δε μάσησε τα λόγια του.


Ακόμη δεν ανέλαβε, και άρχισε να μοιράζει περιουσίες στους «Σλαβομακεδόνες».

Όχι φυσικά την προσωπική του περιουσία η οποία παραμένει στο απυρόβλητο, αλλά την ίδια την εθνική υπόσταση της χώρας.


Με αυτή του την κίνηση, ουσιαστικά σηματοδότησε την απόφασή του να στηρίξει προσφέροντας «γη και ύδωρ», τη συγκρότηση ενός επικίνδυνου ανθελληνικού - πρακτορικού μηχανισμού στη Βόρεια Ελλάδα, ορκισμένου και αποφασισμένου να υπονομεύσει την εδαφική μας ακεραιότητα, και να λειτουργήσει ως Δούρειος ίππος μέσα στη χώρα, αναβιώνοντας και ενισχύοντας περαιτέρω τα επικίνδυνα και αποσχιστικά σενάρια αλυτρωτισμού με απρόβλεπτες εξελίξεις για το σύνολο των Βαλκανίων.

Με δυο λόγια, ο φερόμενος ως μελλοντικός υπουργός εξωτερικών, αντί να σπεύσει να στείλει σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις,.

Ένα μήνυμα που θα αποσαφηνίζει.

Ότι ο Μπακογιάννειος ενδοτισμός αποτελεί πλέον παρελθόν για την εξωτερική πολιτική της χώρας και καλά θα κάνουν να τον ξεχάσουν όσοι βολεύτηκαν και καλόμαθαν να ποντάρουν σ αυτόν.

Ότι η Ελλάδα επανεξετάζει το σύνολο της εξωτερικής της πολιτικής αξιοποιώντας στο σύνολό τους τα καινούρια γεωπολιτικά δεδομένα και.

Ότι καταργούνται αυτοδίκαια τα οποιαδήποτε «άτυπα παζαρέματα» ενδέχεται να έχουν πραγματοποιηθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες της προσωπικής μυστικής διπλωματίας που ακολουθήθηκε.


Έκανε ακριβώς το αντίθετο.


Δήλωσε ΠΑΡΟΝ, δήλωσε συνεπής και άξιος συνεχιστής της καταστροφικής Μαδρίτης, των γκρίζων ζωνών, του «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ».

Όλων εκείνων των επιλογών δηλαδή, που στο σύνολό τους συναπαρτίζουν μαύρες και κατάπτυστες σελίδες στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ???

1. Απόλυτη σιωπή από τον Γ. Παπανδρέου. Δεν βρήκε τίποτε να πει, και φυσικά δεν τόλμησε να καταδικάσει τις απαράδεκτες και εθνικά επικίνδυνες απόψεις του κορυφαίου του στελέχους.

2. Απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ. Δεν βρήκαν κανένα ενδιαφέρον σ αυτή την είδηση βόμβα. Δεν είχαν τίποτε να ρωτήσουν. τίποτε να σχολιάσουν. απολύτως τίποτε δεν βρήκαν να πουν.

3. Θριαμβολογίες και πανηγυρισμοί από τους Σκοπιανούς. Μα δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Προκλητικοί είναι. Καιροσκόποι είναι. αλλά όχι ηλίθιοι. Ποιος αντίπαλος άλλωστε δε χαίρεται και δεν πανηγυρίζει όταν βρίσκονται πρόθυμοι πολιτικοί ν ανοίγουν διάπλατα κερκόπορτες στην ίδια τους τη χώρα???


ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ν ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ

1. Ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος δε βρήκε τίποτε να πει για τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την παρουσία τους η Αλβανική κυβέρνηση???

2. Ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος δεν βρήκε τίποτε να πει για τις καταπατημένες περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη???

3. Για τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων που διπλοπουλάει σε ξένους επενδυτές το ψευδοκράτος του Αττίλα, ούτε γι αυτές βρήκε κάτι ενδιαφέρον να πει???


4. Ο Γεώργιος Παπανδρέου συμφωνεί με τις απόψεις του στελέχους του κι αν δε συμφωνεί τότε γιατί ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ των υποψηφίων βουλευτών???

5. Πως αποδεικνύει έμπρακτα ο Γεώργιος Παπανδρέου την αντίθεση του με την ενδοτική συμφωνία της Μαδρίτης, με το φιάσκο των Ιμίων, με τις γκρίζες ζώνες που επεβλήθησαν στο Αιγαίο, με την προδοσία του Οτσαλαν που το τίμημά της οσονούπω θα κληθεί να πληρώσει πανάκριβα η Ελλάδα??? Μήπως το αποδεικνύει επιβραβεύοντας τον κατ εξοχήν υπεύθυνο Κ. ΣΗΜΙΤΗ αναγορεύοντάς τον ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας???

6. Μετά από όσα δήλωσε ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος πόσο ειλικρινής ή πόσο υποκριτική ήταν η απομάκρυνση του γνωστού Βαλιανάτου από τις τάξεις των προσωπικών του συμβούλων???
Τι διαφορετικό είπε ο Βαλιανάτος από το Λοβέρδο κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ???

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ???

ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΚΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ???

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???


ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: