Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

Εξηγήσεις ζητά το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο από τον κ. Λοβέρδο και το ΠΑΣΟΚ

Εξηγήσεις ζητά από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, για τη δήλωσή του σχετική με τον επαναπατρισμό των αυτοαποκαλούμενων «εθνικά Μακεδόνων» των Σκοπίων και του δήθεν δικαιώματός τους να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους από τα ελληνικά δικαστήρια.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος, σε ερώτηση σχετική με το αν σκοπεύει το ΠΑΣΟΚ όταν έλθει στην εξουσία να αλλάξει τον νόμο Γεννηματά που επέτρεπε τον επαναπατρισμό των κομμουνιστών προσφύγων του Εμφυλίου, αλλά απέκλειε από την κατηγορία αυτή τους αλλογενείς, φέρεται να δήλωσε:
«Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».
Το ΠΑΣΟΚ, είναι υποχρεωμένο να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, σήμερα ιδιαίτερα, αν θα τιμήσει την θέση του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, «ονομασία για τα Σκόπια χωρίς τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της» και το νόμο του, «επιστρέφουν μόνον Έλληνες το γένος πολιτικοί πρόσφυγες».
Τα παραπάνω άρθρα είναι από το ΠΑ.Μ.ΜΕ
Σημ:blogger:
Ο Λοβέρδος μας είναι γνωστός από παλιά καθώς οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ που έφυγαν με τον εμφύλιο ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του Χίτλερ και του Τίτο ... ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ. Όπως είναι γνωστό ότι οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ λατρεύουν και τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τον Σημίτη ... οι οποίοι στα πλαίσια της προδοσίας της πατρίδας, που αυτοί αποκαλούν παραπλανητικά "παγκοσμιοποίηση" είχαν ανοίξει τις πόρτες για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και στο παρελθόν. Τις πόρτες που έκλεισε ο Ανδρέας Παπανδρέου...τις άνοιξαν οι ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ που τον διαδέχθηκαν.
Video από τα ΧΑΛΙΑ
Και ο Καραμανλής είχε πει παλιότερα ότι για το θέμα των περιουσιών είναι αρμόδια τα Δικαστήρια. Σιγά μην τον αγχώσουμε δηλαδή. Το πρόβλημα όμως, που αγνοούν οι ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης είναι ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΦΥΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ θα βρεθούν ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ και θα πρέπει να λογοδοτήσουν διότι έκαναν χρήση των περιουσιακών στοιχείων των ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ συγγενών τους. Στα χωριά των συνόρων, όπου η παρουσία του κράτους γίνεται αισθητή κάθε φορά που αποστέλλονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας, οι άνθρωποι λειτουργούν αλλιώς. Εκεί που η γη ΔΕΝ κοστίζει όσο στη Μύκονο και στο Κολωνάκι πολλοί και ΔΙΚΑΙΩΣ έκαναν χρήση της γης που άφησαν πίσω τους οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. Δεν έχουμε ιδέα ΠΟΙΕΣ είναι οι υποδομές της δικαιοσύνης και των διαφόρων εμπλεκομένων υπηρεσιών που θα μπορέσουν να επιλύσουν πάνω από 3.000 τέτοιες περιπτώσεις χρησικτησίας, αποζημιώσεων , εξώσεων κλπ. Ούτε μπορούμε να φανταστούμε με ΠΟΙΟΝ τρόπο οι κλόουν της σημερινής αντιπολίτευσης θα επιτρέψουν αυτό το μπάχαλο και θα αποτρέψουν την προσφυγή των ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας για αποζημιώσεις σχετικά με διαφυγόντα κέρδη κλπ. Κλασικά το ΠΑΣΟΚ, όπως δεν δίστασε να γεμίσει την Ελλάδα Ρώσους Μαφιόζους, δήθεν ως πόντιους, για να επηρρεάσει τα εκλογικά αποτελέσματα, δεν θα διστάσει να δώσει και υπηκοότητα στους Γενίτσαρους και τους προδότες.
Ανάμεσα στους Σκοπιανούς υπάρχουν και τα θύματα του ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ του ΚΚΕ. Αυτά ας τα αποζημιώσει το ΚΚΕ που διαθέτει και περιουσία και λειτουργεί ως οργανισμός από τη δεκαετία του 1920. Τα παιδιά του παιδομαζώματος, δεν φταίνε για τα εγκλήματα του ΚΚΕ, αλλά ΟΥΤΕ και οι σημερινοί Έλληνες Φορολογούμενοι και ειδικά οι ακρίτες Έλληνες πατριώτες .
Εάν υπάρχει τρόπος να πιστοποιηθεί ότι κάποιος ήταν μωρό που είχε απαχθεί κατά τον εμφύλιο, τότε να του δωθεί η υπηκοότητα και να αποζημιωθεί από το σημερινό ΚΚΕ.
Επιπλέον να ενημερώσει κάποιος τον φωστήρα κ.Λοβέρδο...ότι τα επεκτατικά σχέδια του ΣΤΑΛΙΝ και του ΤΙΤΟ εις βάρος της Ελλάδας που προσπάθησαν να υλοποιήσουν οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΚΚΕ με τη βία και τον θάνατο ... είναι ΧΥΔΑΙΟ να τα αποκαλούμε ... ΕΜΦΥΛΙΟ. Η απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος από τη μειοψηφία των πρακτόρων του Στάλιν ... δεν ήταν εμφύλιος αλλά εν δυνάμει κομμουνιστικό πραξικόπημα. Μόνο που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάψει να γλείφει τους πισινούς των κομμουνιστών για να τους κλέβει την ψήφο. Αυτά για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: