Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ REAL FM-ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ
ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ

ΕΛΛΕΙΠΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ
ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ DUBAI, ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΟΓΟ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥ ΡΟΛΟΙ.

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ

ΠΟΡΝΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ....ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΑΝΕΡΓΙΑ. ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΕΡΓΟ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΕΡΓΟ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ PRACTIKER, STO CAREFOUR ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΕΡΓΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΛΕΦΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ STAGE, ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΝΟΤΑΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ). ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΗ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ή ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, Η ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ (ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΑΡΑΒΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΑΠΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΚΙΝ, ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 40000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ-ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

ΕΛΛΕΙΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΥΕΛΠΗΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΗΔΗ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η SHELL ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η SHELL ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΕΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.

ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ? ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: