Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2009

"Ο επικίνδυνος Τριανταφυλλόπουλος"



"Πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κ.Τριανταφυλλόπουλο.Να σταματήσουμε να δικαιολογούμε κάθε προκλητική ενέργειά του, λέγοντας ότι είναι δημαγωγός,φαιδρός,αλκοολικός ή ψυχασθενής.

Είναι επικίνδυνος..Εστω κι αν όλα όσα προκλητικά πράττει τα κάνει περισσότερο για να ανεβάσει την τηλεθέασή του...

Η εκπομπή του της Πέμπτης 29.10.09, είταν μια πράξη ύποπτη και δολοφονική.

« « Η γενιά των 700 ευρώ πυροβολεί τη γενιά των 700 ευρώ..»

Είταν ο άθλιος υπότιτλος-λεζάντα,κάτω από την εικόνα,σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Που σημαίνει ότι αυτοί που τρομοκρατουνδολοφονούν,καίνε και ληστεύουν, είναι κάποια φτωχά παιδιά της απελπισμένης κοινωνίας μας ή, το κάνουν για λογαριασμό της επαναστατημένης,αδικημένης,άνεργης γενιάς των 700 ευρώ.!!!Προσβάλλοντας έτσι και τη νεολαία μας και τους αγώνες όλων των προοδευτικών ανθρώπων.

Και όλα αυτά εν ονόματι της απόλυτης ελευθερίας που πρέπει να έχουν οι εκπομπές του για να καταγγέλει τα στραβά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των απλών πολιτών.

Αποφεύγοντας όμως,συστηματικά, όχι μόνο να καταγγείλλει ως κύριους υπεύθυνους για την κακοδαιμονία της χώρας μας αλλά και απλώς να ασχοληθεί με τα μεγάλα,ελληνικά και ξένα ανθρωποφάγα συμφέροντα, τα οποία υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια.

Και, ταυτόχρονα, καταργώντας το δικαίωμα της ελευθερίας ακόμη και στους καλεσμένους του, κλείνοντας το στόμα τους βάναυσα, με τον πιο φασιστικό τρόπο.

Κάποτε λοιπόν πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά και να τον αποκαλύψουμε,ως έναν από τους πιο επικίνδυνους ηθικούς αυτουργούς της τρομοκρατίας.Που αν υπήρχε σε μιαν άλλη ανεξάρτητη και όχι διαβρωμένη από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες Πολιτεία, θα είταν ο πρώτος κατηγορούμενος για απάτες πρώτου βαθμού.

Και, παράλληλα, να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή και τη συνείδηση μερικών καλεσμένων του που θεωρούνται και σοβαροί άνθρωποι..Και να τους ρωτήσουμε δεν ντρέπονται καθόλου που με τη συμμετοχή τους,στέκουν σαν στραβοχυμένες γλάστρες και νομιμοποιούν τον επικίνδυνο αυτό κύριο; Δεν νιώθουν ότι είναι συνένοχοι πρώτου βαθμού;"

ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ - 30.10.09


http://www.resaltomag.gr/

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: