Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2009

Προς κύμβαλο αλαλάζον

«Αυτό το Χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

Αφού ο Χατζησταύρος μπήκε στον κόπο να γράψει τις ιδέες του στο Δελτιο11, και επειδή υπήρξαν πολλοί σχολιασμοί , θα μπω και εγώ στον κόπο μιας αναλυτικής απάντησης.
Σπύρος Χατζάρας

"Χατζησταύρε.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, στο ( ανορθόγραφο) σύνθημα, «Λεφτεριά στους (λαθρο)μετανάστες», αλλά του λείπει ο προσδιορισμός. Λευτεριά, από ποιόν και από τι;

Οι (λαθρο)μετανάστες , είναι σκλάβοι και όμηροι της μαφίας.
Αλλά δεν βλέπω, ούτε από εσένα τότε από τους συντρόφους σου, καμία κίνηση διαμαρτυρίας, για τις απαγωγές και τους ξυλοδαρμούς των λαθρομεταναστών, που δεν πλήρωσαν τον ναύλο στην μαφία.
Γιατί αυτή η σιωπή;

Οι ξυλοδαρμοί των λαθρομεταναστών, το πέταγμα από τα μπαλκόνια, κλπ , από τους ανθρώπους της μαφίας, δεν σας προκαλούν αγανάκτηση;

Γιατί είστε πρόθυμοι να τα σπάσετε, (από αγανάκτηση), όταν καταγγέλλεται (ψεύδως) κακοποίηση από την αστυνομία, και παραβλέπετε την κακοποίηση από τη Μαφία;

Μόνο το σαββατοκύριακο το αστυνομικό δελτιο αναφέρει.

Δύο Κούρδοι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πυροβόλησαν έναν Αλβανό, (αλλά τραυμάτισαν διερχόμενο Έλληνα) ,για «τα μάτια» μιας αλλοδαπής ιερόδουλης, που «ανήκει» στον Αλβανό μεν, αλλά οι Κούρδοι θέλανε να αναλάβουν την "προστασία" της. Ένας Παλαιστίνιος, πυροβόλησε αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές, στην οδό Μενάνδρου , στην Ομόνοια, μετά πυροβόλησε έναν αυτόπτη Παλαιστίνιο, και τραυμάτισε με μαχαίρι έναν Αφγανό. Στη Θεσσαλονίκη ένας 23χρονος «αλλοδαπός» συνελήφθη , διότι στην οικία του βρέθηκαν ,δύο κιλά ηρωίνη, ένα πιστόλι, και 14 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων . Στη Χίο συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί, γιατί προωθούσαν 40 και 10 γραμμάρια, αντίστοιχα, κοκαΐνης. για πώληση.
Θέλεις περισσότερα;
Πρέπει να διαλέξεις.
-Λευτεριά, στους Κούρδους; Τον Αλβανό; ή την ιερόδουλη;
-Λευτεριά στον βιαστή ή τον 15χρονο που βιάστηκε;

Και γιατί πρέπει να έρχονται παράνομα, και να πληρώνουν 5000 ευρώ, στις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν και της Τουρκίας, και να μην έρχονται με συμβόλαια, και να εργάζονται νόμιμα;

- Χατζησταύρε, μήπως αγωνίζεσαι για τα έσοδα της μαφίας;

Οι (λαθρο)μετανάστες, Χατζησταύρε, είναι θύματα και όμηροι των πολέμων που διεξάγει ,
« η παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση».
Λευτεριά, για αυτούς σημαίνει να σταματήσει ο πόλεμος που κάνουν οι τραπεζίτες, (και όχι τα έθνη), και να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Λευτεριά, σημαίνει, να πληρώσουν οι τραπεζίτες για την τραγωδία που ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Για τα βομβαρδισμένα σπίτια, και για τα σκοτωμένα παιδιά.

Εσύ Χατζησταύρε, γιατί δεν έχεις μέτωπο με τον ιμπεριαλισμό των τραπεζιτών, και στρέφεσαι κατά του ελληνικού λαού;

Είναι επιλογή, η βγάζεις έτσι μεροκάματο;

Χατζησταύρε, λες ότι «το έθνος και η πατρίδα είναι τεχνητά κατασκευάσματα».

Αυτό είναι μια αντιεπιστημονική, θεοκρατική και προπαγανδιστική θέση. Δεν ξέρω ποιον πράκτορα διάβασες, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι, το έθνος και η πατρίδα, είναι προϊόντα ιστορικής και κοινωνικής εξέλιξης, και εξηγούνται από φυσικούς και βιολογικούς νόμους .
Το έθνος και η πατρίδα δεν επιβλήθηκαν σε κανέναν. Δημιουργήθηκαν από τη φύση και την ιστορία.

Η θεοκρατική άποψη της εβραϊκής μυθολογίας είναι, ότι όλοι είμαστε Εβραίοι,
που διαχωριστήκαμε, επειδή μας καταράστηκε ο θεός (τους), στον « πύργο της Βαβέλ».

Όσοι πιστεύουν στα εβραϊκά παραμύθια προσπαθούν να γυρίσουν την εξέλιξη της φύσης και της ιστορίας ανάποδα και να επιστρέψουμε στην εποχή πριν την κατάρα.
Όλοι οι άνθρωποι είμαστε παιδιά το δικού τους θεού. Χωρίς πατρίδες, γλώσσες και έθνη.

Ο άνθρωπος χωρίς πατρίδα, γλώσσα, έθνος, οικογένεια είναι μια σκέτη κουραδομηχανή. Ένας πελάτης- καταναλωτής με πιστωτική κάρτα.

Το «όραμα» ενός κόσμου χωρίς έθνη, γλώσσες και πατρίδες, το έχουν οι παπάδες, οι Εβραίοι τραπεζίτες, και όσοι τους ακολουθούν. Λέγεις , «Πατρίδα μου όλη η γη». Το ίδιο λένε και οι τραπεζίτες. Και ο Ρότσιλντ, και ο Ροκφέλερ, και ο Σόρος, αλλά είσαι «εναντίον του συστήματος» .

Χατζησταύρε, πολύ φοβάμαι ότι ψωνίζεις ιδεολογία στα αποχωρητήρια του σιωνισμού.

Το έθνος, είναι μια καθαρά ελληνική, ιδέα όπως και η δημοκρατία. (Οι ευρωπαίοι ανακάλυψαν το ΝΑΤΙΟΝ μόλις τον 18ο αιώνα). Στη σύγχρονη εποχή, το έθνος που έχει το δικό του κράτος, το έφερε η γαλλική επανάσταση. Εσύ αγωνίζεσαι για την ανατροπή της.
Εμείς είμαστε με την επανάσταση. ενάντια στους βασιλιάδες, τις αυτοκρατορίες,
( παγκοσμιοποίηση και παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση), τους θεούς και τους δαίμονες των Εβραίων τραπεζιτών της νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Το έθνος και η πατρίδα είναι σήμερα όπως και το 1779 οι πιο επαναστατικές ιδέες.

Χατζησταύρε, επαναλαμβάνεις, τα σκατά που ψώνισες στα αποχωρητήρια του σιωνισμού.

Γράφεις: «οι δολοφονικές ταυτότητες , έθνος, πατρίδα, γλώσσα, οικογένεια,….δεν θα μας επιβάλλονταν με τόση βία και αίμα και δεν θα ήταν αρεστές στα φασιστικά καθεστώτα» .
Μιλάς για «φασιστικά καθεστώτα»!

Καλά δεν άκουσες ότι ο Μουσολίνι ήταν πράκτορας των Άγγλων; Δεν έχεις ακούσει ότι οι Ροκφέλερ και οι Warburg, οι Krupp, ο Henri Deterding της Royal Dutch Shell, κλπ, κλπ, χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ και τους ΝΑΖΙ. Δεν έχεις ακούσει, για τον πράκτορα Πάρβους, που έκανε την επαφή Λένιν- γερμανικού επιτελείου, και οργάνωσε την επανάσταση των μπολσεβίκων, από OFF SHORE στην Κοπεγχάγη;

Μιλάς για «βία και αίμα». Πες μας εσύ, έναν πόλεμο που τον προκάλεσαν, «τα έθνη».
Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος οργανώθηκε από τους χρηματιστές και τους τραπεζίτες. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήταν απάντηση-λύση στο Κράχ του 1929.
Ο πόλεμος του Βιετνάμ, ήταν ανάμεσα σε ένα έθνος, και την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Έχεις κάποιο δίκιο, στο ότι, τα έθνη που αντιστάθηκαν υποχρεώθηκαν να πολεμήσουν. Τα έθνη που συνθηκολόγησαν εξαφανίστηκαν αναίμακτα.

Χατζησταύρε, είσαι ένα καταναλωτικό παγώνι. Ένα επαρμένο πρόβατο.

Λες με υπερηφάνεια. «Διάλεξα».
Πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο, ( του κινητού σου). Διαλέγεις. Πιστωτική κάρτα, όρους δανείου, παπούτσια, πουκάμισα, τσιγάρα, καφέ, πίτσα ή κινέζικο κλπ. Διαλέγεις. Έτσι σε έπεισαν. Και τους πίστεψες.
(Να διαβάσεις για τιμωρία δέκα φορές τον Όργουελ).

Άκου διαλέγεις! Και εισαι εναντίον του συστήματος.
Ενταξη, σε καταλαβαίνω, διάλεξες τραπεζίτες.
Έτσι είναι, αν ετσι νομίζεις. Τι να σου κάνω.

Άφησα για το τέλος τη μεγαλύτερη ανοησία από όλες.

«Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας» γράφεις. Το ελληνικό «χώμα » , είναι ιδιωτικό ή δημόσιο, δηλαδή συλλογική ιδιοκτησία των πολιτών της ελληνικής δημοκρατίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η ατομική και συλλογική ιδιοκτησία, δεν απαλλοτριώνεται χωρίς βία. Και χωρίς βίαιη αντίσταση. Για να μας την πάρετε ,θα ματώσετε.
«Αυτό το Χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

Χατζησταύρε, ο Εφιάλτης διάλεξε, Και ο Νενέκος επίσης. Και οι κουκουλοφόροι στην Κοκκινιά διάλεξαν.
Διάλεξε και εσύ.
Κιθαρίστας ή ντράμερ; Χαφιές ή μαλάκας;
Έχεις επιλογή!
( και τον έλεγχο, του κινητού σου)

YΓ. Χατζησταύρε, πρόσεχε μήπως στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς ,επιλέξει τη «γκόμενα» σου, κανένας αδελφός σου (λαθρο)μετανάστης, και γίνει, (η γκόμενα), «δικιά σου και δικιά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: