Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

Αποκλειστικές πληροφορίες για το "ροζ" κύκλωμα με τις 18χρονες φοιτήτριες


H ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr αφού επικοινώνησε με το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κύριο Θανάση Νταβλούρο φέρνει στο φως της δημοσιότητας όλα τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του «ροζ» κυκλώματος που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία...

Ο ίδιος παραδέχεται ότι στην υπόθεση αυτή «θύμα» είναι η 18χρονη κοπέλα που συνελήφθη στο ξενοδοχείο από τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι και προσποιήθηκαν τους πελάτες. «Είναι το θύμα κι εμείς την προσεγγίσαμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον εγκέφαλο αυτού του κυκλώματος», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το προφίλ της 18χρονης

Ο Διοικητής του τμήματος, μιλώντας μας για το 18χρονο κορίτσι μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και για μια άριστη μαθήτρια η οποία χαρακτηριστικά δεν είχε κάνει ούτε μία απουσία από τη σχολή της. Την ενδιέφεραν οι σπουδές της και δεν είχε νυχτοπερπατήματα, όπως άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Το μπλέξιμο έγινε μέσω μιας συμφοιτήτριάς της η οποία την είχε φέρει σε επαφή με τον 40χρονο προαγωγό. «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της είναι καλή, ανήκει σε μια μεσαία οικογένεια, όχι εύπορη αλλά ικανή να την συντηρήσει», μας δηλώνει ο κύριος Νταβλούρος και συνεχίζει. «Το κορίτσι έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε και είμαι πεπεισμένος πλέον πως είναι το τελευταίο άτομο στη γη που θα ξαναέκανε κάτι τέτοιο. Το σοκ ήταν μεγάλο!»

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα

Ο 40χρονος προαγωγός είχε έρθει σε επαφή με την 18χρονη φοιτήτρια δύο μήνες αφότου είχε μεσολαβήσει η συμφοιτήτριά της. Τη συνάντησε και της έταξε ένα λαμπρό μέλλον με πολλά χρήματα. Εκείνη ενέδωσε και ο «θύτης» έβαλε την αγγελία που σας παρουσιάσαμε σε ένα site που ανήκει σε διαφημιστική εταιρεία. Μάλιστα στο συγκεκριμένο site μπορεί κάποιος να βρει παντός τύπου αγγελίες, από πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών μέχρι θέσεις εργασίας. Υπήρχαν βέβαια και οι λεγόμενες «ροζ» αγγελίες στις οποίες έγινε και η καταχώρηση από τον συγκεκριμένο κύριο. Οι πελάτες έρχονταν σε επαφή μαζί του μέσω ενός καρτοκινητού που είχε εκείνος στην κατοχή του και επικοινωνούσε με sms. Έτσι κλείστηκε και το ραντεβού με την 18χρονη φοιτήτρια η οποία επέλεγε τις ώρες και τις ημέρες που θα συναντούσε τους πελάτες της.

Ο 40χρονος «καλλιτεχνικός μάνατζερ» - μαστροπός

Όλες οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 40χρονου προαγωγού που πλασάρεται ως καλλιτεχνικός μάνατζερ. Η 18χρονη φοιτήτρια έδωσε στην Ασφάλεια την πλήρη περιγραφή του και το ψευδώνυμό του, αφού με αυτό της συστήθηκε. Τα προτερήματά του; Ένα εξαιρετικό κοινωνικό προφίλ και πολύ πειστικός, τόσο ώστε να μπορεί να πείσει νεαρές κοπέλες για να της βάλει στο ροζ κύκλωμα που είχε δημιουργήσει εκείνος και εκμεταλλευόταν παίρνοντας το 50% των κερδών από τις κοπέλες. Επί της ουσίας ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών, εκτιμάται ότι έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στο χώρο του modeling ενώ πιστεύεται ότι σκοπός του ήταν να μυήσει τα «θύματά» του και στον κόσμο των ναρκωτικών για να εξαρτώνται από αυτόν, για να τις έχει «ομήρους» του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ο κύριος Νταβλούρος. Στην 18χρονη φοιτήτρια είχε υποσχεθεί ότι θα τη διασφάλιζε, ώστε να μην εκτιθόταν ποτέ και να μη μάθαινε κανείς για την κρυφή αυτή πτυχή της ζωής της.

«Θα τον εντοπίσουμε και θα τον συλλάβουμε», ήταν τα λόγια του Διοικητή. «Πρέπει να γλυτώσουμε τα νέα κορίτσια που μπορεί να πέσουν στα δίχτυα του. Είναι θρασύς και θα επανακάμψει».

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να συλληφθεί σύντομα ο 40χρονος προαγωγός και να ξεπεράσει σύντομα τον εφιάλτη που πέρασε η 18χρονη φοιτήτρια, της οποίας η οικογένεια δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και ούτε πρέπει να μάθει…
stifora.gr

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: