Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2009

Σχόλιο για "Σπ. Παπαδόπουλος: «Και λίγα παίρνω…»

Κύριε Παπαδόπουλε. Από καρδιάς μακάρι να παίρνατε και περισσότερα, αλλά....σε μία εποχή που ο κόσμος πεινάει, και μιας και αυτά τα χρήματα σας τα πληρώνει το Ελληνικό Κράτος, θα έπρεπε ως καλλιτέχνης να μην δεχτείτε αυτό το ποσό.

Υπάρχουν άλλοι που δουλεύουν περισσότερες ώρες από εσάς, που χωρίς το επάγγελμά τους δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα ως άνθρωπος και που το ποσό των 60000 ευρώ το παίρνουν σε ένα χρόνο, με 9 μήνες δουλειάς, επί 18ωρη εργασία με κίνδυνο της ζωής τους και μακρυά από το σπίτι τους.

Μην ξεχνάται ότι εσείς οι καλλιτέχνες διαμορφώνεται την μάζα και υποτίθεται ότι καλλυτερεύεται τα πλήθη όχι μόνο με τα καλλιτεχνικά σας έργα αλλά και τις πράξεις.....

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Τα λεφτά που παίρνεται είναι ΦΟΥΣΚΑ. Είστε ένα GOLDEN BOY, να θυμάσται όμως ότι αυτά τα τρελλά ποσά, ειδικά σε περιόδους κρίσεων είναι για λίγο, γιατί ο κουμπαράς αδειάζει. Όσο πιο γρήγορα τον φάτε τον κουμπαρά, τόσο πιο γρήγορα θα ξεμείνετε.

Άρα, μην προκαλείται το δημόσιο αίσθημα.

Την αγελάδα από την οποία παίρνουμε γάλα, δεν τις τρώμε το κρέας.

"Σπ. Παπαδόπουλος: «Και λίγα παίρνω…»


Ο ηθοποιός μίλησε στο «Super Star» για την αμοιβή του και τις προτάσεις από άλλα κανάλια: «Παίρνω λιγότερα από 20.000 ευρώ ενώ αρνήθηκα να πάω σε άλλα κανάλια με περισσότερα — και θα μπορούσα να τα παίρνω. Ένα τέτοιο πρόγραμμα...
με 60.000 ευρώ είναι λίγα χρήματα. Γιατί είναι 3 ώρες...
εκπομπής με τόσα άτομα και όλα είναι εξαιρετικά. Δεν είναι τίποτα βλαμμένα οι καλεσμένοι. Είναι μια προσεγμένη εκπομπή από άτομα που ξέρουν. Αυτή την εκπομπή μου την έχουν ζητήσει όλα τα μεγάλα κανάλια και με περισσότερα λεφτά, αλλά ήθελα να μείνω στη ΝΕΤ για να το βλέπει και η ομογένεια».

greekradiotv


Share on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: