Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2009

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΕΛΛΑ-ΜΠΑΧΑΛΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ:
1) ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΡΕΛΛΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.
2) ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΑΝΣΗ.
3) ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΠΙΧΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
4) ΦΟΡΤΗΓΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΑ, ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΑ (ΟΥΓΚΑΝΤΑ)
5) ΔΡΟΜΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΗΧΛΑ-ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
6) ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΟΤΑΡΑ-ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ-ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΗΜΙ-ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΓΗΝ ΧΡΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ
7) ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΑ ΠΑΡΚΙΝ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
8) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΛΟΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣΤΑΣΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ

http://capttassos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: