Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2009

"Σχετικά με τις αναρτήσεις για τον Λαζόπουλο"


"- Στην χθεσινή του εκπομπή σε ένα σημείο ανέφερε αν κάποιος πολιτικός θυμάται το όνομα του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ο ίδιος όμως δεν είδαμε να θυμάται τον αστυνομικό που σκότωσαν ενώ φυλούσε στην οικία μάρτυρα για τρομοκρατική οργάνωση ή ακόμα τον νεαρό...
αστυνομικό που τελικά γλίτωσε.

- Στο σημείο της εκπομπής όπου αναφέτεται στην προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση φαίνεται λές και είναι στεναχωρημένος που δεν είχαμε θύματα.
Λέει και το εξής μυθικό στο τέλος. "Η βία φέρνει βία και για να μην υπάρξει βία θα πρέπει να μαζέψει η κυβέρνηση αυτά που λέει".
Γιατί Λαζόπουλε? Επειδή επικήρυξαν τους τρομοκράτες? Τι έπρεπε δηλαδή να τους φωνάξουμε σήμερα και να τους τιμίσουμε ως Εθνικούς ήρωες επαναστάτες?

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και στην προηγούμενη εκπομπή του όπου δείχνει στιγμιότυπα από την απεργία των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής Περάματος, στην οποία ο Λαζόπουλος βλέπει σαν απεργία το ότι ο απεργός με χοντρό ξύλινο κοντάρι και με μένος βαράει τον ακίνητο αστυνομικό, οποίος αν δεν είχε ασπίδα και κράνος μπορεί και να τον σκότωνε. Αν αυτή η βία του απεργού φέρει την βία του αστυνομικού τι θα λές τότε Λαζόπουλε μετά οτι φταίει ο αστυνομικός?

Λάκη να μάθεις στην ζωή σου να βλέπεις το νόμισμα και από τις δύο πλευρές και να μην αφήνεις τον αναρχοκουμουνισμό σου να καλύπτει το ταλέντο που έχεις στην σάτιρα.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στον Ταρζάν ο οποίος χθες θέλησε να μας τρελάνει με τον τίτλο στο κύριο θέμα του site του.
"ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
Ποια είναι αυτή η πραγματικότητα Ταρζάν? Αυτή που θές να ζείς εσύ και το συνάφι σου? Γιατί εμείς όλοι δεν θέλουμε να ζούμε σ' αυτή!!!
Τι περιμένουμε άλλωστε από κάποιον που δίνει βήμα λόγου σε έναν τρομοκράτη."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: