Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ FLASH RADIO-ΤΣΙΤΟΥΝΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΤΟΥΝΑ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

α) Μπράβο στον Πρωθυπουργό για τον ξαφνικό και απροειδοποίητο έλεγχο στο ΙΚΑ. Ας ελπίσουμε και για άλλους ελέγχους και να καλυτερεύσουν επιτέλους τα πράγματα.
β) Μισθοί και αποζημίωση Προέδρου ΕΡΤ. Καλά δεν ντρέπονται? Καταλαβαίνουν για τι ποσά μιλάνε? Που νομίζουν ότι δουλεύουν? Αμφιβάλω αν το CNN πληρώνει τόσα.
γ) Κυνηγητό ΤΡΟΧΑΙΑΣ στην Αθήνα και κλήσεις για παρκαρίσματα. Μπράβο, αλλά δεν κατεβαίνουν στην παραλιακή λεωφόρο και στον Πειραιά? Στο λιμάνι τα έχουμε ξεχάσει τα πεζοδρόμια οι πεζοί, φορτηγά που σταματάνε όπου θέλουν και ότι ώρα θέλουν για να ξεφορτώσουν.
δ) Εκπομπές κυρίου Χαρδαβέλα. Έχει κανείς από τους κυβερνώντες φιλότιμο? Εεεε? Με αυτά που ακούσαμε ανατριχιάσαμε. Προσωπικά βούρκωσα. Βλέπετε ήμουν κι εγώ στην πρώτη γραμμή επι εποχής SISMIC στον Έβρο και καταλαβαίνω απόλυτα. Την ξεπουλάνε την Ελλάδα? Για αυτό έχουν αδειάσει τα ταμεία μας? Για να είμαστε ταπί και ψύχραιμοι χωρίς δικαίωμα να μιλάμε και να ζητάμε?
ε) ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. Το πετρέλαιο στους επόμενους 9 μήνες υπάρχει η πρόβλεψη οτι θα φτάσει τα 108 δολλάρια το βαρέλι. Το έχουν πάρει χαμπάρι τα παιδιά μας στην βουλή? Τι θα κάνουν?


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΤΟΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: