Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ REALFM-ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ

Φίλε Γιώργο
Τάσος από Γλυφάδα

Μετά από τις τόσες παραβιάσεις που έγιναν από τους Τούρκους, και αφού διάβασα το παρακάτω άρθρο, θυμήθηκα όλα όσα μοπυ δείδαξαν στο Διεθνές Δίκαιο Θάλασσας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Το γεωγραφικο ιδιωμα μεταξυ της Ελλάς και της Τουρκίας μπορεί να βρεθεί μεταξύ των κρατών της Βαλτικής Θάλασσας. Αυτά τα κρλατη, απαλλαγμένα απο έχθρες και μίση έχουν προχωρήσει σε μεταξύ τους συμφωνίες χωρίς να μπορέσουν οι μεγάλες δυνάμεις να εμπλακούν. Το θέμα είναι γιατί εμείς δεν μπορούμε. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εμείς και οι Τούρκοι είμαστε ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, και αφήνουμε (αυτός είναι ο δεύτερος λόγος) την αόρητη/ορατή κυβέρνηση να μας βάζει να σκοτωνόμαστε όχι μόνο για να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για όπλα αλλά γιατί μέσα στα εδάφη μας (Ελλάδα και Τουρκία) κρύβουμε πολλά κοιτάσματα πετρελαίου. Ας ξυπνήσουμε όλοι μας και ας δούμε ποιο ειναι πραγματικά το συμφέρον μας,

Είμαι σε μια ηλικία πλέον που απαιτώ από εμάς τους Έλληνες να σταματήσουμε να είμαστε ΡΟΦΟΙ και να τρώμε κουτόχορτο. Οι πρόγονοί μας (κάπου στο 1821) είχαν δικαιολογία να μην καταλαβαίνουν πολλά και να γίνονται έρμεα διαφόρων που ήθελαν να γίνουν αφεντικά. Σήμερα όμως στις ημέρες μας πλέον δεν δικαιολογούμαστε. Η ασχετοσύνη πρέπει να θεωρείται αδίκημα. Είμαι σκληρός? Ναι, μπορεί!! Αλλά δεν πάει άλλο.

Ας ξυπνήσουμε. Αν πάψουμε να δαγκώνουμε ο ένας τον άλλον εντός Ελλάδος, τοτε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να τα βρούμε με τους Τούρκους. Αυτοί προχωράνε. Ανοίγουν πετρελαιοπηγές, φτιάχνουν αγωγούς. Εμείς? Καθημερινο κουτσομπολιό. Ακόμα και για σοβαρά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: