Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι απλά κακή.....είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!!


"Τα μεγάλα λόγια τα παχιά μας χόρτασαν....
Έρχεται η ώρα που θα κατέβει ο κόσμος κάτω....ΌΧΙ ο κόσμος που κατέβαινε μέχρι τώρα...ΟΛΟΣ ο κόσμος....
Έρχεται η ώρα που οι "κύριοι"? βουλευτάδες δεν θα τολμάνε να χτυπήσουνε την πόρτα του κόσμου...δεν θα τολμάνε να στείλουνε γράμμα με το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο...δεν θα τολμάνε να κάνουνε καμία συγκέντρωση....
Έρχεται αυτή η ώρα.....σύντομα...πολύ σύντομα....
Και εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ μην...
χαίρεστε....σας ξέρουμε πια.....δεν πρόκειται να κάνετε καμία αλλαγή....
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι....και μας βυθίζετε ακόμα περισσότερο....
Στείλατε τον κοσμάκη να αγοράσει με τις οικονομίες του ένα καλύτερο-σύγχρονο αυτοκίνητο και πάνω απ'όλα ασφαλές και τώρα τον ειρωνεύεστε γιατί τόλμησε να αγοράσει 2000κ.εκ ή και παραπάνω. Βοηθάτε μια κατηγορία πολιτών και ένα τομέα της οικονομίας και ξεσκίζετε τους πάντες στην συνέχεια...Αυτή είναι πολιτική συνέπεια?
Αυτά είναι σχέδια για το μέλλον? Αυτή είναι η ελπίδα για τον κόσμο?
Και τώρα αναγγελίες για ρυπογόνα αυτοκίνητα.....ντροπή κύριε Παπαθανασίου....απλά ντροπή....ποιους νομίζετε ότι θίγετε?? Αυτόν που έχει χρήματα?Τους έχοντες?Ο έχων κύριε Παπαθανασίου "ρυπογόνο" αυτοκίνητο δεν ΕΧΕΙ κύριε Παπαθανασίου την δυνατότητα να πάρει καινούριο.......καταλάβετέ το!!!!
Και ΕΣΕΙΣ οι πολιτικοί τι κάνατε???Αγοράσατε με λεφτά του ελληνικού λαού "υβριδικές" κατά τα άλλα λιμουζίνες 3000 κυβικών με κόστος άνω των 60.000 ευρώ έκαστος, που η κατανάλωση και η ΡΥΠΑΝΣΗ είναι εφάμιλλη με ένα σύγχρονο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο 2000 κυβικών. Και για την ενημέρωσή σας γιατί προφανώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καραμέλα της υβριδικής τεχνολογίας, τα συγκεκριμένα "υβριδικά" ρυπαίνουν με 186 g/km..αυτό το γνωρίζετε κύριε Παπαθανασιόυ? Ρυπαίνουν περισσότερο από άλλες λιμουζίνες σαφώς μικρότερων κυβικών??
Και τώρα σας πήρε ο πόνος για το περιβάλλον? Και τόσα χρόνια τι κάνατε? Και για να σας ενημερώσω γιατί οι σύμβουλοί σας τοποθετημένοι από εσάς είναι και προφανώς το ίδιο επικίνδυνοι....το ποσοστό μόλυνσης από τα "κακά" αυτοκίνητα είναι πολύ μικρό σε σχέση με τις βιομηχανίες!! Δείτε και καμία έρευνα!!! Απόδειξη και για την πολιτική σας η περίπτωση του Ασωπού.
Ο κόσμος έχει απελπιστεί με την ανικανότητά σας....τα πάντα είναι μαύρα γύρω μας...και αυτό σίγουρα είναι επιτυχία της κυβέρνησης! Αλλά και εκ της πρώην Χαριλάου Τρικούπη ούτε σχέδια, ούτε προοπτικές....Καλά για την αριστερά ουδέν σχόλιο.....ας μπουκάρει πρώτα το ΣΔΟΕ όπως μπαίνει στα δικά μας μαγαζιά και μετά μιλάνε!!!"

Ένας από τους πολλούς πλέον απογοητευμένους πολίτες!


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: