Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

Διαμαρτυρία στο Υπουργείο Ναυτιλίας-Τι έγινε βρε υπουργείο? Μόνο άσχετοι κυκλοφορούν εκεί μέσα?


"Υπάρχουν κάποιοι μικροί παράδεισοι στην Ελλάδα που δυστυχώς δεν ευαισθητοποιούν πολλούς επίσημους φορείς. Όταν το κάνουν όμως είναι για κακό.
Έτσι λοιπόν και το νησάκι Κάλαμος ΝΑ της Λευκάδας με πολύ...
πράσινο και πολύ όμορφες παραλίες. Ένα καραβάκι το συνδέει με την απέναντι ακτή της Αιτωλοακαρνανίας, τον Μυτικα. Το καραβάκι εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Για τους κατοίκους όμως, δεν είναι μόνο μεταφορικό μέσο, αλλά και «σωτηρία» για ώρα ανάγκης, αφού στο νησί δεν υπάρχει κέντρο Υγείας(Μόνο σε 12 μήνες υπηρξαν 170 περιστατικά εκτάκτου ανάγκης και το καραβάκι, το οποίο διανυκτερεύει στο νησί, έκανε έκτακτα δρομολόγια)
Τώρα παίρνουν τη γραμμή από τον ντοποιο Θανάση (πατέρα 2 μικρών παιδιών) και τη δίνουν σε ένα υποδεέστερο καΐκι Κρητικών συμφερόντων (Μητσοτακικη παρέμβαση απ' ότι μαθεύτηκε) το οποίο εκτός των άλλων δεν διανηκτερευει στο νησί.
Ο πρόεδρος της κοινότητας και πολλοί κάτοικοι του νησιού θα συμμετάσχουν σε διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας την Τρίτη 14/7/09 στις 09.30.
Μπορεί να αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Παυλίδη(και όπως πάντα δεν την πλήρωσε κανείς) αλλά τα σκάνδαλα με τις άγονες επιχορηγούμενες γραμμές συνεχίζονται."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: