Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2009

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ο Καραμανλής, το σκάφος, και τα 15 ακίνητα

Ρε παιδιά, αν το κάτωθι είναι αλήθεια, λέω αν, πως στο ανάθεμα βγήκαν όλα αυτά από την πολιτική σταδιοδρομία, οχι μόνο την δική του αλλά και της οικογενειας του?
Αν το κάτωθι είναι αλήθεια, πόση εφορία θα πληρώσει και γιατί δεν έχει αρχίσει να προσφέρει τον Πρωθυπουργικό του μισθό υπέρ του Κράτους αφού έχουμε πρόβλημα?

Λαϊκίζω? Δεν νομίζω.

Και ας μην πούμε για τον Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους


Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα πόθεν αίσχες των πολιτικών. Ο Πρωθυπουργός μας, έχει εκτός των άλλων 15 ακίνητα και ένα στην Ραφήνα,σπίτια στην Θεσσαλονίκη, στην Μύκονο, στις Σέρρες, ενώ δήλωσε εισόδημα...143,406.00 ευρώ!! Έχει λίρες Αγγλίας, καταθέσεις σε ομόλογα, 1 Ιχ, και ένα σκάφος.
Share on Facebook2,258,000 ευρώ οι καταθέσεις του ζεύγους Βουλγαράκη - Πελέκη

ΊΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Είπατε κάτι; Αυτές είναι μόνο οι καταθέσεις που έχουν στις τράπεζες. Θέλετε να μάθετε και τι εισόδημα δήλωσαν; 658.000 ευρώ,. ενώ έχουν στην κατοχή τους 51 ακίνητα! Έχουν ακόμη....2 σκάφη, 1 Ιχ, και μια μοτοσυκλέτα.


Share on Facebook


Καρατζαφέρης,


Δεν είναι ωραίο να προκαλείς την κοινή γνώμη μα την περιουσία σου. Ακίνητα στην Καλλιθέα, 9 διαμερίσματα, σπίτια στο Λιτόχωρο, καταθέσεις, αυτοκίνητα. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι...


ο βοσκότοπος που έχει στην κατοχή του. Τι πηγαίνει εκεί, δεν καταλάβαμε. Έχει πρόβατα ο ίδιος, ή απευθύνεται με το πόθεν αίσχες σε μοσχάρια;

Share on FacebookΟ Ρουσόπουλος πιο φτωχός από την Μάρα!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ

Έχει πισίνα 135 τετραγωνικά μέτρα! Όσο ένα μεγάλο σπίτι!
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, μπορεί να αποχώρησε από την ενεργό πολιτική, και να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές, αλλά τι ανάγκη έχει ο γιος του ταχυδρόμου; Όταν δηλώνεις εισόδημα...110,000 ευρώ, και 815,000 η γυναίκα σου, μιλάμε για ποσά, που ο καθένας ζαλίζεται. Και μην βιάζεστε, έχουμε και άλλα. 181,000 ευρώ ένα σπίτι στην Πάρο, 2 διαμερίσματα στο Ψυχικό, 2 σπίτια στην Λακωνία, 1 σπίτι στο Καπανδρίτι, καταθέσεις, και μια πισίνα 135 τετραγωνικά μέτρα!. Καταραμένη φτώχεια...
Share on Facebook

Και μιας και κλείνουν αρκετές ασφαλιστικές, του Σύφη του Βαληράκη η ασφαλιστική που ονομάζεται Διεθνείς Ένωση τι γίνεται? Εδώ και κάτι χρόνια όλο κλείνει και όλο την σώνει το Συμβούλιο Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: