Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΜΕΣΩ EMAIL)

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ?

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?

ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ?

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ.

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ?

ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ε.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: