Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009

To σενάριο για την "διαγραφή" των μπλεγμένων στο Βατοπαίδι και Παυλίδη


"Μια από τις σοβαρότερες προτάσεις "ηρωικής εξόδου" και άμεσης προκήρυξης εκλογών που έχουν τεθεί αυτές τις μέρες στον χοντρό πρωθυπουργό της Ραφήνας είναι αυτή:

Να πάει στην ΔΕΘ και να ανακοινώσει ότι οι πολιτικοί της ΝΔ που εμπλέκονται ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σκάνδαλο, κατά την διακυβέρνηση της χώρας, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

Προσέξτε τώρα, δεν θα μείνει εκεί, καθώς θα θελήσει να ...
εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ, ότι θα προκαλέσει οπωσδήποτε εκλογές τον Μάρτιο, και ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΛΑΝΣ λέγοντας το εξής:

"Οι τάδε, τάδε και τάδε (π.χ. Βουλγαράκης, Κοντός, Κιλτίδης, Δούκας, Παυλίδης, Μπασιάκος) που φαίνεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ επειδή η ΝΔ είναι ένα μεγάλο και υγιές κόμμα και δεν δέχεται εκβιασμούς, ομηρίες και... μπλα μπλα μπλα"!

Με αυτό το πυροτέχνημα της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ και την ταυτόχρονη "ηρωική διακήρυξη ανεξαρτησίας" η χώρα θα πάει σε άμεσες εκλογές (απώλεια δεδηλωμένης).

Στην Ρηγίλλης πιστεύουν ότι, μόνο έτσι, θα συσπειρώσουν την εκλογική βάση του κόμματος και θα έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες στην εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει.

"Αν δεν κερδίσουμε, τουλάχιστον δεν θα επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να βγει αυτοδύναμο" φέρεται να είπε ο μέγας Προκόπης Παυλόπουλος, αυτό το συντρίμμι της πολιτικής, σε μια αποστροφή του λόγου του προς τον τεμπέλη πρωθυπουργό!

Με τις προτάσεις Πάκη, διαφωνεί κάθετα ο Σουφλιάς, για καθαρά προσωπικούς λόγους. Καταρχήν, δεν θα ξαναγίνει υπουργός και κατά δεύτερον, απομακρύνεται η πιθανότητα να πάει για πρόεδρος της Δημοκρατίας (καθώς ο Γιωργάκης θα ξαναπροτείνει τον Παπούλια τον Μάρτη και ο χοντρός Καραμανλής δεν θα ξανασύρει την χώρα σε εκλογές μέσα σε ένα εξάμηνο, άρα θα τον ψηφίσει αναγκαστικά!)"

http://atimoulis.blogspot.com/


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: