Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

"Έτσι θυμάμαι εγώ τον ανδρέα Παπανδρέου"-Μηπως πρέπει κάποια μέρα να μάθουμε απο τα λάθη μας?

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009



Με την ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου και με μια ψύχραιμη ματιά διαπιστώνει κανείς ότι ήταν από τους ηγέτες που έβλαψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη χώρα. Και εξηγούμαι...


1. Επέφερε τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας εκτοξεύοντας το δημόσιο χρέος με δάνεια που δεν διοχετεύθηκαν σε επενδύσεις και παραγωγικούς τομείς αλλά διασκορπίσθηκαν σε κομματικές στοχεύσεις Τσοβόλα δώστα όλα).
2. Υπερχρέωσε τα ασφαλιστικά ταμεία υποχρεώνοντάς τα να καταβάλουν συντάξεις σε ανθρώπους που δεν κατέβαλαν ασφαλιστικές εισφορές.
3. Κομματικοποίησε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
4. Εισήγαγε τον κομματισμό στην παιδεία και θέσπισε την εκλογή των καθηγητών με την ψήφο των φοιτητών
5. Εξαπάτησε την Ευρωπαϊκή Ενωση διαθέτοντας τα χρήματα των κοινοτικών πλαισίων στήριξης σε εντελώς άσχετους τομείς με αποτέλεσμα η Ε.Ε. να μας θεωρεί ακόμη και σήμερα απατεώνες και να ζητά σωρούς γραφειοκρατικών διασφαλίσεων για την εκταμίευση κονδυλίων με συνέπεια την καθυστέρηση των εντάξεων και των απορροφήσεων
6. Κατεστρεψε το ήθος του Ελληνα διδάσκοντας με το παράδειγμά του ότι είναι θεμιτή η μίζα, ότι είναι θεμιτή η εξαπάτηση προκειμένου να πετύχει κανείς τον σκοπό του (εξαπάτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή στο θέμα της επανεκλογής του, προτείνοντας τον Σαρτζετάκη), την εξαπάτηση των εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την κατασπατάληση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, κλπ.
7. Την αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική του (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο), φιλίες με διάφορους τριτοκοσμικούς
Και πολλά άλλα που δεν μού έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: