Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Τι θα ψηφισετε? Οικολογους? Μαλιστα.......

Τρίτη, 2 Ιούνιος 2009

"Δεν υπέγραψε μόνον ο Τρεμόπουλος το αίτημα καταδίκης της Ελλάδας για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα."


"Υπήρχαν κι άλλοι "Καππαδόκες", πολλοί από τους οποίους ζητούν την ψήφο μας στις 7 Ιουνίου ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ: ΔΡΑΣΗ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ κλπ. Εδώ σας τους έχω, έτοιμους: Μπίστης, Κουναλάκης, Βαλλιανάτος (όχι, θα έλειπε!), Δήμου, Κοέν (στη Γάζα τι γίνεται, εν Βίβλω αδελφέ;), Δημητράς, Σωμερίτης, Λίποβατς, Ανδριανόπουλος, κι άλλοι πολλοί που αφήνω τους...


αναγνώστες του troktiko να τους ανακαλύψουν.Σιγά, ρε ανθρωπιστές! Δεν έγινε και τίποτα στη Σρεμπρένιτσα! Ένας συνωστισμός ήταν! Πολύ μικρότερος από το συνωστισμό της Σμύρνης!
Τουλάχιστον ο Τρεμόπουλος είναι συνεπής με τις αρχές του και θέλει να κάνουμε οδό προς τιμή του ευεργέτη των Μικρασιατών και μεγάλου αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Κεμάλ Ατατούρκ.
Και αφού αναφέρατε τον Τρεμόπουλο και για την υποστήριξη στο σχέδιο Ανάν σας υπενθυμίζω ότι το υποστήριζαν με πάθος οι Σημίτης, Γιωργάκης Παπανδρέου, οι οποίοι είχαν ξεχυθεί στα κανάλια σαν πλασιέδες σε τηλε-πωλήσεις για να το διαφημίσουν.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και κυνηγάμε τη μαρίδα (τον κάθε Τρεμόπουλο) αντί για τις παχιές-παχιές συναγρίδες (Σημίτες, Γιωργάκηδες κλπ)"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook

Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2009

"Δεν θα γίνουμε νονοί ονομάτων στην FYROM΄- Αναγνώρισε και Τουρκική μειονότητα



Ακόμα και τώρα ο Μ.Τρεμόπουλος στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν δίνει απαντήσεις για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς οι Οικολόγοι-Πράσινοι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την εξωτερική πολιτική αφού ακούσαμε τον γνωστό οικολόγο να λέει:


"Δεν θα γίνουμε εμείς νονοί χωρών όπως στην περίπτωση της ΦΥΡΟΜ". Μετά από αυτά ο καθένας μπορεί να κρίνει τι εκπροσωπούν όλα τα κόμματα.
Όσο για την Θράκη ο άνθρωπος είπε για Τουρκική μειονότητα. Δώστε και 20%. Ότι γουστάρετε κάντε.

Share on Facebook

ευτέρα, 1 Ιούνιος 2009

Ιδού και η υπογραφή του Τρεμόπουλου υπέρ του σχεδίου Ανάν


Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω είναι τελικά ο Μιχάλης Τρεμόπουλος; Για τα εθνικά μας θέματα λέμε. Και πάντα αντίθετο με αυτό που ήθελε ο λαός. Είναι το υποστηρικτικό κείμενο του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, που οι Κύπριοι καταψήφισαν με συντριπτικό ποσοστό. Ένα κείμενο που άφησε έκθετους όσους το προπαγάνδιζαν και ...

μεθόδευαν λύσεις ερήμην του πολύπαθου κυπριακού λαού. Δεν βάλαμε όλη την λίστα γιατί δεν θα την καταλάβετε. Είναι τα μισά Τουρκικά ονόματα.
Σε ό,τι δε αφορά στους λεγόμενους Οικολόγους-Πράσινους, δεν έχουμε παρά να αποκωδικοποιήσουμε τις εκφρασμένες θέσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου για να αντιληφθούμε ποιους και τι θα στηρίζει αν τύχει να "γοητευθούν" κάποιοι αφελείς ψηφοφόροι από την πιασάρικη τρέντυ ονομασία του κόμματος που επελέγη για να καλύψει τις, κατά το πρόσφατο παρελθόν, ομολογημένες θέσεις και προθέσεις του επικεφαλής του.

http://key-em.blogspot.com/


Share on Facebook


Κυριακή, 31 Μάϊος 2009

"Σφοδρή σύγκρουση στους Οικολόγους Πράσινους για τα κατορθώματα Τρεμόπουλου"


"Χαμός αυτήν την ώρα στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην Κολοκοτρώνη.

Χοντρός πλακωμός, έχει πέσει πρόταση μομφής κατά Τρεμόπουλου από την αντι-Κον Μπεντίτ τάση του κόμματος.

Το καταλογίζουν αλαζονεία, μεγάλη καθυστέρηση να απαντήσει αφού οι καταγγελίες για... αντεθνικές θέσεις "έπαιζαν" ενάμισι μήνα στα blogs, χοντράδες στη συνέντευξη στα ΝΕΑ εχθές, παραδοχή ότι είπε επανειλημμένως ψέμματα (στον Σταύρο Θεοδωράκη δηλώνει ευθαρσώς ότι συμφώνησε να μετονομασθεί η Αγίου Παύλου σε οδό Ατατούρκ, ενώ σε χίλια blogs είναι το βίντεο του Αντιφωνητή και το copy της Οικοτοπίας που αποδεικνύουν ότι είπε ψέμματα ότι συμμάχησε το 1990 με τον Ντεντέ της μειονότητας και είχε ζητήσει να μην εγκατασταθούν Πόντιοι στην Θράκη) και ακόμη το κρύψιμο κάτω από το χαλί των ευημερούν των οικονομικών της Αντιγόνης που είναι αντιπρόεδρος και το χρήμα -24.000 Ευρώ, σύμφωνα με http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_4711.html,- που εισέπραξαν από Βγενόπουλο - Marfin οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ο συσχετισμός είναι οριακός, η νύχτα για γερά νεύρα, καθώς 3 υποψήφιοι έχουν απειλήσει με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

Κυριακή, 31 Μάϊος 2009

"Όλοι περίμεναν προεκλογικά για να χτυπήσουν τον Τρεμόπουλο"


"Διαβάζω τα όσα γράφετε για τον Μιχάλη Τρεμόπουλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειλικρινά απογοητεύομαι διότι περίμενα οτι δεν θα παίρνατε ενεργά σε ένα παιχνίδι λάσπης και συκοφαντίας στο οποίο έχουν επιδοθεί συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα. Αλήθεια όλες αυτές τις αποκαλύψεις για τον Μιχάλη Τρεμόπουλο γιατί εσείς και όλα.... τα άλλα ΜΜΕ και blogs δεν τα έβγαζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά περίμεναν να φτάσουμε παραμονές εκλογών; Τυχαίο; Οχι βέβαια. Η εναλλακτική πολιτική φωνή των Οικολόγων Πράσινων έχει τρομάξει το κατεστημένο της πολιτικής ζωής.
Και κάτι ακόμα...Οσο προδότης είναι ο Τρεμόπουλος για την υπόθεση Ατατούρκ (υπενθυμιζω πως επρόκειτο για μεταφορά πρότασης που είχε αρχικά διατυπωθεί απο τον κ. Γ. Μπουτάρη - της Δράσης - ο οποίος περιέργως δεν μιλάει για το θέμα) άλλο τόσο ήταν και ο Ιωάννης Μεταξάς!

Δείτε παρακάτω: Σύμφωνα με το Ελεύθερον Βήμα της 12.11.1938 για το θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και εκδόθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για μετονομασία τμήματος της Απ. Παύλου, του μικρού δρόμου δίπλα στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ. Υπήρξε δήλωση Μεταξά κ.α."
Δείτε στο: http://sarantakos.files.wordpress.com/2009/05/eb1938-11-12-1.pdf


ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

Κυριακή, 31 Μάϊος 2009

Απάντηση για την επιστολή Τρεμόπουλου

Ενα σχολιο για το αρθρο. Ιδού η επιστολή Τρεμόπουλου για να καταδικαστεί η Ελλάδα..
θα ηθελα να επισημανω οτι αυτο δεν εχει σχεση με οσα καταλογιζουν στον τρεμοπουλο γαι τις θεσεις του για την μακεδονια..ειναι εντελως ασχετα και επειτηδες γινεται αυτη η συγχιση για να δημιουργηθει αρνητικο κλιμα...δεν θα σχολιασω αν εχει δικιο η αδικο στις υπολοιπες θεσεις του, αλλα θεωρω οτι η συγκεκριμενη προσφυγη μαλλον ειναι σωστη..πραγματι σε μια τετοια σφαγη- εγκλημα πολεμου το να σηκωσει καποιος την ελληνικη σημαια προφανως για να δειξει την παρουσια του συνιστα προσβολη..τοσο των...
αθωων σφαγιασθεντων οσο και του ελληνικου κρατους..'και μπορει αυτο το γεγονος να εγινε απο μεμονωμενους παρακρατικους υπερφανατικους..αλλα για τον εξω κοσμο ειναι η ελληνικη σημαια...και δεδομενου της συμπαθειας προς τον σερβικο λαο μπορουν να γινουν διαφοροι συνειρμοι..αρα θεωρω πολυ σωστα η ελλαδα πρεπει να ζητησει συγνωμη απο τον πολιτισμενο κοσμο που καποιοι ανεγκεφαλοι την εξεθεσαν ετσι υψωνοντας το εμβλημα της σε μια καταδικαστεα σφαγη αθωων θυματων...οπως και την τιμωρια αυτων που συμμετειχαν...και για να φερω ενα παραδειγμα..θα ειματαν περηφαωοι αν υψωνοταν και βλεπαμε σε φωτογραφιες την ελληνικη σημαια σε καποια σφαγη ιρακινων η Αφγανων απο τους Αμερικανους επειδη καποιοι ελληνες ετσι εκριναν οτι επρεπε να κανουν;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

troktiko:

Καλά όλα αυτά αλλά οι Έλληνες στρατιώτες ππήγαν για να προστατεύσουν κάποιους Σέρβους που τους βίασαν και τους κατέσφαξαν με την βοήθεια των Αμερικανών.



Share on Facebook

Κυριακή, 31 Μάϊος 2009

Ιδού η επιστολή Τρεμόπουλου για να καταδικαστεί η Ελλάδα



Δείτε την επιστολή Τρεμόπουλου αλλά και άλλων για να καταδικαστεί η Ελλάδα για τις σφαγές στη Βοσνία.. Δείτε καλά τα άλλα ονόματα, εκτός εννοείται του Τρεμόπουλου... Θα καταλάβετε πολλά και για τη στήριξη που του δίνουν (ας πούμε ο Αλαφούζος, αφού την ίδια αίτηση υπογράφει ο πολύς Πάσχος Μανδραβέλης)

Για να μαθαίνουμε ποιοι είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι.




Share on Facebook

Σάββατο, 30 Μάϊος 2009

Ακάλυπτος ο "ακάλυπτος"


"Ακάλυπτος έμεινε πραγματικά o "ακάλυπτος" (Antonis Kafetzopoulos) μετά την εμφάνιση του στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. O υποψήφιος ευρωβουλευτής (έλεος) της Ο.ΠΡΑ. (Οικολόγοι Πράσινοι), αποκάλεσε την Μακεδονία ως Αμαζόνιο και τους Μακεδόνες ως Ινδιάνους που μπορούν μαζί με τους Σκοπιανούς να ζουν όπου θέλουν και να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Share on Facebook

Σάββατο, 30 Μάϊος 2009

Ακάλυπτες οι Θέσεις του Ακάλυπτου


Δείτε τί λέει ο Αντώνης Καφετζόπουλος (υποψήφιος των οικολόγων πράσινων) για την μακεδονική Μειονότητα και την Εθνική συνείδηση της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Τώρα τι έχουν να πουν οι Πράσινοι που χαρακτήριζαν τις δηλώσεις Τρεμόπουλου Κατεψυγμένες.?



Share on Facebook

Σάββατο, 30 Μάϊος 2009

Ψηφίστε ότι θέλετε αλλά εμείς θα σας τα δείχνουμε για όλα τα κόμματα

Ότι έχουμε ή μας στέλνετε για κάθε κόμμα θα το βάζουμε. Αυτό το πανηγύρι με τον Τρεμόπουλο
πρέπει να τελειώνει.





Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: