Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Το Ισραήλ πειραματίζεται σε νέα δολοφονικά όπλα

Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2009

Η καταγγελία, που αποκρύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ, γίνεται από τον έγκυρο επιστημονικό οργανισμό «New Weapons Research Committee» και μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Στη Λωρίδα της Γάζας επαναλαμβάνεται αυτό που συνέβη στο Λίβανο το 2006, όταν στη σύγκρουση με την Hezbollah το εβραϊκό κράτος χρησιμοποίησε λευκό φώσφορο, το εκρηκτικό Dense inert metal explosive (Dime) και θερμοβαρικά εκρηκτικά – 3 τύπων -, τα οποία αναγνωρίζονται από τα χαρακτηριστικά των τραυμάτων που προκαλούν. Επίσης τις βόμβες διασποράς και βλήματα ουρανίου, που έχουν αφήσει μέχρι τώρα την ραδιενεργό παρουσία τους στους κέδρους της χώρας…».
Ο νορβηγός γιατρός Mads Gilbert, που τώρα προσφέρει υπηρεσίες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας Shifa, επισημαίνει: «Πολλοί φθάνουν με ακρωτηριασμένα τα άκρα, με αποκομμένα τα δύο πόδια τους. Υποπτεύομαι ότι πρόκειται για τραύματα βομβών Dense inert metal explosive (Dime)…Δεν είμαι σε θέση να πω αν οι ισραηλινοί χρησιμοποιούν όπλα λευκού φωσφόρου ή απεμπλουτισμένου ουρανίου, αλλά σίγουρα “πειραματίζουν” πάνω στον πληθυσμό της Γάζας νέα όπλα Dime. Πρόκειται για εκρηκτικά μεγάλης και ελεγχόμενης ισχύος, που προκαλούν ακρωτηριασμούς σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο έκρηξης. Δεν διαθέτουμε ένα εργαστήριο ώστε ν’ αναλύσουμε τα δείγματα, αλλά μιλώ για τα πτώματα και τους τραυματίες που γεμίζουν αυτό το νοσοκομείο. Υπάρχουν κορμιά κομματιασμένα και τραύματα που σίγουρα δεν προκαλούνται από συμβατικά όπλα. Φθάνουν κορμιά απανθρακωμένα και με διαλυμένα τα εντόσθια…Στους περισσότερους τραυματισμένους, είμαστε αναγκασμένοι να πραγματοποιούμε χειρουργικούς ακρωτηριασμούς. Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα, είναι εναντίον κάθε διεθνούς δικαίου. Ακούω για τη Χαμάς, αλλά τα μάτια μου βλέπουν μόνον συστηματικούς βομβαρδισμούς εναντίον του πληθυσμού, με όπλα απαγορευμένα από τη διεθνή κοινότητα».
Το Γραφείο Τύπου
http://www.newweapons.org/

Η μαρτυρία του Νορβηγού Mads Gilbert, γιατρού στο νοσοκομείο ash-Shifa της Γάζας:
http://www.youtube.com/watch?v=bFjooAPtyTo

Μια ανθρώπινη τραγωδία, που δεν συγκινεί την «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια τραγωδία που ικανοποιεί τους ηγέτες της Ε.Ε., τους σύγχρονους ναζί του 21ου αιώνα!
Οι μακελάρηδες των λαών πειραματίζονται σε νέα δολοφονικά όπλα.
Και στην πατρίδα μας οι συνέπειες θα είναι τραγικές, από το «Σύνδρομο των Βαλκανίων», στους στρατιώτες μας στις εμπόλεμες ζώνες (Βαλκάνια, Αφγανιστάν…).

Δεν υπάρχουν σχόλια: