Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΜΕ

Κυριοι δημοσιογραφοι και πολιτικοι.

Οσα λετε σωστα, σε καποια διαφωνω, αλλα αυτη ειναι η μαγεια του σωστου διαλογου, να μπορεις να κουβεντιαζεις.

Το να μεινουμε ομως μονιμα στην κουβεντα οχι μονο δεν βγαζει πουθενα αλλα ειναι πονηρο.

Το να γινεται καθε μερα αντιπολιτευση για το οτιδηποτε, τοτε κανενα προβλημα δεν θα λυθει, αλλα αντιθετως θα βοηθησει αυτους που μεσω του χαους κερδιζουν πολλα, και βεβαια οσοι κερδιζουν μεσα στην αναμπουμπουλα ειναι παντα οι απατεωνες.

Ποτε θα ασχοληθειτε οι δημοσιογραφοι με τα υπολοιπα προβληματα? Σας εχει πιασει η φακα των σκανδαλων? Μα εξω η παρακμη γιγαντωνεται.

Στον πειραια υπαρχει δημαρχος? Νομαρχης? Βουλευτες? Δημοσιογραφοι?

Ο πειραιας το πρωτο σκαλοπατι για τους επισκεπτομενους ξενους βρωμαει και υποδηλωνει μη Ευρωπαικη χωρα στην οποια αξιζει να ξοδεψεις χρηματα, υποδηλωνει χωρα που δεν τις αξιζει να αποροφα κοινοτικα κονδυλια.

Τα πεζοδρομια ανυπαρκτα, ολοι σχεδον οι πεζοι περπατανε στον δρομο (κυριως απο λιμανι μερια-βλεπε φιλωνος, φιλελληνων, δευτερας μεραρχιας, σκουζε εξω απο δικαστηρια και αλλου).

Σκουπιδοτενεκεδες αισχους με απεριγραπτη βρωμα η οποια εχει καταντησει επικινδυνη, το ιδιο φαινομενο ακομα και εξω απο τα δικαστηρια του Πειραια, οι αστυνομικοι ειναι μονο για να γραφουν κλησεις παρανομου παρκαρισματος αλλα δεν λενε κουβεντα στους ιδιοκτητες των παρκινγκ, δευτερας μεραρχιας και φιλωνος στεκι ναρκομανων οι οποιοι φτανουν στο σημειο να παρενοχλουν περαστικους μερα μεσημερι, να κατουρουν εν ψυχρω στον δρομο ακομα και στα προϊοντα επικειμενου περιπτερου.

Αναμεσα τους πολιτες κ τουριστες, ολα χυμα.

Ρωταω λοιπον. Γιατι ο Πειραιας παρακμαζει? Κανενας δεν το βλεπει? Αποκλειεται. Κανενας δεν ειναι τοσο κοπανος απο τους πολιτικους να μην το βλεπει. Οι δημοσιογραφοι που την εχουν στημενη σχεδον καθε μερα εξω απο τα δικαστηρια δεν το βλεπουν? Το βλεπουν αλλα καπου θαβεται. Αρα υπαρχει σχεδιο. Τι σχεδιο? Να παρακμασει τελειως και να ερθει καποιος ιδιωτης ως σωτηρας και να τα παρει ολα για ενα κοματι ψωμι?

Πως λοιπον να ψηφισουμε? Γιατι να ψηφισουμε? Αν ειμαστε λογικοι και σκεπτομενοι ανθρωποι πρεπει να μην πατησουμε καθολου και κανενας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: