Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

"Οι λεβέντες τηλεδημοσιογράφοι και οι αμοιβές τους"

Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2009


"1)Ποίος κλάδος εργαζομένων είναι ο μόνος που κάνει καλά την δουλεία του στην Ελλάδα? Η απάντηση είναι εύκολη ….οι δημοσιογράφοι βέβαια και ειδικά αυτοί που εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων . Στο show που...

παρουσιάζουν καθημερινά κατακρίνουν τους πάντες και τα πάντα , ενοχοποιούν κάθε μέρα και από ένα κλάδο εργαζομένων , έχουν άποψη για όλα , η οποία πάντα είναι και η σωστή ενώ όταν κάποιος κάνει το λάθος και τολμήσει να τους κάνει παρατήρηση τον βάζουν αμέσως στην θέση του λέγοντας του ότι δεν θα τους υποδείξει κανείς πως θα κάνουν την δουÎ! �εία τους . Απίστευτο, οι άνθρωποι που κρίνουν τους πάντες δεν δέχονται καμία κριτική .
Στο παραπάνω συμπέρασμα μπορεί οποιοσδήποτε να καταλήξει εύκολα αρκεί να παρακολουθήσει το θέατρο το οποίο λαμβάνει χώρα καθημερινά στις 20:00 σε όλα τα κανάλια.

2) Το ερώτημα όμως παραμένει : ποίος είναι ο ρόλος των ΜΜΕ στις μέρες μας? Έχει κανείς από εσάς αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν διάφοροι δημοσιογράφοι που ΄΄ τα βάζουν ΄΄ με το κατεστημένο όπως π.χ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και άλλοι , να αμείβονται με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έκαστος ?...... και από ποιούς ?Μα φυσικά από το ίδιο το σύστημα. Οι ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων έχετε υπ’όψιν σας ποίοι είναι ? Για να καταλάβω και εγώ , το ίδιο το κατεστημένο σπαταλά μερικά εκατομμύρια ευρώ , από αυτά που κερδίζει από τις μίζες και τα καρτέλ , σε διάφορους δημοσιογράφους για να το κατακρίνουν ?Ναι έτσι είναι , και βέβαια να είστε σίγουροι ότι πιάνουν τόπο τα λεφτά τους .
ΓΙΑΤΙ ?
Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν από αυτούς τους τιμητές των πάντων να τα βάζουν με κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία από αυτούς που διαχρονικά μας κυβερνάνε και διαπλέκονται με την εκάστοτε κυβέρνηση ? ΟΧΙ
Έχετε δει ποτέ κάποια σατυρική εκπομπή να σχολιάζει ονομαστικά τους εφοπλιστές της χώρας και την ασταμάτητη όρεξη τους να μεγαλώσουν κι’άλλο τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όχι βέβαια με νόμιμους τρόπους αλλά πάντα με ρεμούλες και κομπίνες ? ΟΧΙ
Γενικά έχετε ποτέ ακούσει κάποιο αρνητικό σχόλιο για όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που εντελώς τυχαία είναι και οι ιδιοκτήτες των καναλιών ? ΟΧΙ

Παρατηρήστε βέβαια μεταξύ άλλων ότι όλα τα κανάλια διαφημίζουν κατά την διάρκεια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων , διάφορες επιχειρήσεις και τράπεζες οι οποίες όλως τυχαίως ανήκουν στους ιδιοκτήτες του καναλιού !
Παρατηρήστε επίσης ότι όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν καταθέσει την κομματική τους ταυτότητα και παίρνουν θέση σύμφωνα με αυτήν .
Όλη τους η αυστηρότητα εξαντλείται σε βουλευτές , τοπικούς παράγοντες και άλλους , οι οποίοι βέβαια τα αρπάζουν από όπου μπορούν και είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση , πλην όμως είναι τα μικρά ψάρια .
Όλα αυτά για να ξέρουμε ποίος είναι ο καθένας , τι ρόλο παίζει και να μην ΄΄ ΤΡΩΜΕ ΄΄ σαν βλάκες ότι μας σερβίρουν .



* ΥΓ Γι’αυτό είναι ο μόνος κλάδος που δεν τον πιάνει κρίση"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: